Šį šeštadienį TV3 televizijos žiūrovus rytą praleisti kartu kvies kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“, rašoma pranešime spaudai.

„Turiu virėjo diplomą, tačiau jis laukia savo eilės: kai jau matysiu, kad koncertuoti šansų nebėra – reikės imtis naujos veiklos, tačiau šiai dienai su maisto gamyba esu mažai kuo susijęs. Turiu mamą globėją, kuri rūpinasi ir manęs prie maisto gamybos neprileidžia. Nežinau, gal bijo, kad išterliosiu ar nemokėsiu, leidžia tik šiukšles išnešti“, – per filmavimą juokavo atlikėjas.

Karantino laikotarpis sudėtingas visiems scenos ir pramogų pasaulio atstovams, ne išimtis ir Radži. Atlikėjas pripažįsta, jog jam trūksta gerbėjų dėmesio, sulaukiamo koncertų metu, mat gatvėje į praeivių žvilgsnius jis nereaguoja ir nesileidžia būti užkalbinamas.

„Man dėmesys yra svarbiausias scenoje. Gyvenime aš esu bjauresnis ir manęs gatvėje taip lengvai neužkalbinsi. Tiesiog nereaguoju ir neatsakinėju“, – atviraus vyras.

Prieš mėnesį kukliai atšventęs savo gimtadienį Radži pasakoja, jog dėl finansinių nuostolių, kuriuos patyrė uždraudus koncertus ir renginius, jam teko grįžti gyventi į gimtąjį Panevėžį. Pokyčių netrūko ir kasdieniniame gyvenime, mat būtent karantino laikotarpiu Radži ėmėsi laikytis dietos.

„Kartą, žiūrėdamas televizijos laidą, pastebėjau, jog mano fasadas darosi didelis ir greitai netilpsiu į ekraną. Tuomet ir nusprendžiau, kad reikia susiimti. Prisipažįstu, kartais valgau išties nesveiką maistą ir dabar neatsisakiau to, bet laikausi dietos, nebevalgau nuo šešių valandų vakaro. Tokiu būdu jau pavyko atsikratyti keletos kilogramų“, – pasiekimais džiaugėsi dainininkas.

Tačiau nors koncertai šiuo metu ir nėra rengiami, Radži nesėdi rankų sudėjęs – jis toliau rašo dainas, ruošiasi būsimiems pasirodymams, o „Tik Tok“ platformoje kuria juokingus vaizdo įrašus, nuo kurių leipsta ne tik jo gerbėjai, bet ir visa Lietuva.

„Kartą užmačiau šią naują platformą ir pradėjau domėtis, kas gi tai yra. Sužinojau, jog tai paauglių pamėgtas socialinis tinklas, o kadangi aš irgi dar ne senas, tai nusprendžiau, kad reikia ir man tai išbandyti. Visai nesitikėjau tokio populiarumo, mat vaizdelius kuriu tik tada, kai pačiam kyla tam noras“, - pasakojo atlikėjas.

Koks yra tikrasis Radži nulipęs nuo scenos, kaip sekasi gyventi karantino laikotarpiu ir kokiais vaikystės prisiminimais pasidalins su televizijos žiūrovais laidoje – visa tai jau šį šeštadienį, 8:30 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)