Anot dainininkės, moters grožis ir rūpinimasis savimi jai atrodo itin svarbus. Juk pirmiausiai kiekvienas pastebime išorę, rašoma pranešime spaudai.

„Net tuo metu, kai vartojau alkoholį, ir viena prasme savimi visiškai nesirūpinau, visuomet būdavau, kaip populiaru sakyti, susitvarkiusi. Būdavau pasidažiusi, visada pasikvepinusi brangiai kvepalais, suderinusi aprangą iki pat apatinių. Kažkaip taip bandydavau rodyti meilę sau. Dabar jau suderinau meilę ir vidui, ir išorei. Aš sau visada buvau pirmoje vietoje“, – pasakojo ji.

Paklausta, galbūt šeimoje matė panašų moterų pavyzdį, Džordana sutiko: „Nuo pat vaikystės mačiau, kaip mano mama rūpinasi savimi, tepasi įvairiais kremais, kurių tuo metu beveik nebūdavo. Aš matydavau ir bandydavau ją mėgdžioti. Šitą įprotį ir poreikį įvairiems kremams, kūno priežiūrai tikriausiai perėmiau iki pat šiol“.

Vis dėlto Džordana įsitikinusi, grožiui ir jo ryškumui reikia ir vidinės meilės, stiprių jausmų, saugumo: „Labai daug duoda tai, su kuo tu esi. Nesvarbu, kiek kremų besitepsi, bet jeigu tavo akys nežiba ir neblizga, tu liūdna, tai nebūsi jokia gražuolė. O jeigu esi mylima ir mylinti, tavo akys spindės, tu pati spinduliuosi visai kitaip“.

Paklausta, ar būtent taip ji pati jaučiasi, dainininkė neabejotinai sutiko. „Dabar man nėra jau tokio didelio noro dažytis. Anksčiau dažydavausi labai daug, o dabar kažkaip viskas pasikeitė. Pasidažius daugiau, dažnai galima atrodyti vyresnei negu esi. Man Elegijus visada sako: nusiprausk, indėniuk. Jam aš gražiausia be jokio makiažo. Ta meilė tikrai daro savo“.

Kalbai pasisukus apie bėgančius metus, Džordana prisipažino, kad jų visai nebijo.

„Metai man yra tik tai skaičius. Lietuvoje, deja, visuomenėje yra kiek kitaip. Būtent tai šiek tiek erzina. Pagal metus žmogus yra nurašomas. Sako, kad vyresnė moteris, – tai jau bobutė. O pažiūrėkit užsienyje – tokie žmonės, kurie Lietuvoje laikomi seniai, dar laisvai ženyjasi, keliauja po pasaulį ir gyvena kaip jaunimas, nes širdyje taip jaučiasi“, – sakė dainininkė.

Pilną pokalbį su Džordana išvysti galite LNK.lt, o kiekvieną ketvirtadienį vis nauja laida.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)