Šį šeštadienį TV3 televizijos žiūrovus iš lovų vers ir rytą praleisti kartu kvies kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“. Artėjančios moters dienos proga laida bus skirta moterims ir jų grožiui, tad į azartiška kovą stos du plastikos chirurgai, gydytojai Vygintas Kaikaris ir Justinas Grašys. Patiekalus jie gamins ne bet kam, o tikrai išlavintą skonį turinčiai Vyginto žmonai, renginių organizatorei Kristinai Kaikarienei, rašoma spaudos pranešime.

Tryliktame sezone burtai nulems, jog Justinas, kartu su laidos vedėja Ilona Juciūte-Čibirkiene, ruoš Viduržemio jūros dubenėlius su brandinta jautiena, o Vygintas, padedamas šrilankiečio šefo Dilano Dampellos Gamage, kepsninėje keps argentinietišką Asado kepsnį, patiektą su „Chimichurri“ padažu ir pomidorų salsa.

„Jeigu reikėtų gaminti Justino žmonai, manau, kulinarinėje kovoje pasisektų man, tačiau kadangi gaminame Kaikarienei – Justinas turi privalumą, mat už jo nestovi visa ta patirtis su nuostabia Kristinos virtuve, kurią turiu aš“, – nerimo gaminant žmonai neslėps Vygintas.

Jau ne vienerius metus sėkmingai Kaune esančioje modernioje klinikoje dirbantys plastikos chirurgai atvirauja, jog tokį karjeros kelią pasirinko neatsitiktinai. Justinas pasakoja, jog Vygintas – jam yra tikras autoritetas, o Vygintas taip pat negailės gražių žodžių savo kolegai.

„Man iki šiol yra nuostaba, kad vaikinas iš Lietuvos, baigęs mediciną, gavo plastinės chirurgijos rezidentūroje vietą Vokietijoje, kur tų vietų tikrai nėra daug. O ten pradirbęs kone dešimtmetį, grįžo į Lietuvą, kas yra labai gražus žingsnis, dėl kurio jam lenkiuosi. Aš niekad nenorėjau išvažiuoti gyventi svetur, jau aštuntoje klasėje žinojau, kad būsiu plastikos chirurgas ir gyvenimas taip susiklostė, kad to pasiekti galėjau Lietuvoje“, – laidoje pasakos Vygintas.

Laidos vedėja Ilona taip pat atvirai papasakos, jog vardan kovos su ilgus metus kamavusiais kompleksais, ji ryžosi gultis ant operacinio stalo. Socialiniuose tinkluose moteris drąsiai dalinosi savo išvaizdos, iškart po operacijos, nuotraukomis, ragindama ir kitas moteris labiau mylėti savo kūną bei rūpintis tiek išoriniu, tiek vidiniu grožiu.

„Aš esu Justinui labai dėkinga, mat mūsų keliai susikirto klinikoje, kuomet aš kreipiausi norėdama susitvarkyti užkritusius akių vokus. Ši problema mane vargino, erzino ir daugybę metų dėl to delsiau. Šiai dienai, matydama rezultatą, labai gailiuosi, kad tiek laiko laukiau, kol išdrįsau“, – laidoje atviraus Ilona.

Ilgametę patirtį plastikos chirurgijoje sukaupęs Vygintas Kaikaris atvirauja, jog grožis nėra sukuriamas dalykas – jis prasideda nuo požiūrio į save, o chirurginis skalpelis gali tik padėti išspręsti turimas problemas ar įveikti erzinančius kompleksus.

„Estetinėje chirurgijoje žmogus procedūras turi darytis ne dėl kitų, o dėl savęs, jog jis, žiūrėdamas į veidrodį, matytų save laimingą. Ir kaip gydytojai, mes įvertiname, ar tai sugebėsime padaryti. Jeigu supranti, kad tavo chirurginis veiksmas neatneš laimės tam žmogui ir nepridės jo akyse džiaugsmo – tada tikrai sakai ne. Svarbiausia, kad mūsų visų lūkesčiai sutaptų su tuo, ką galime padaryti“, – laidoje pasakos gydytojas.

Na, o be įtraukiančių pokalbių, laidoje laukia ir azartiška kulinarinė dvikova, kurios teisėja – renginių organizatorė Kristina Kaikarienė. Moteris stebėsis, kokius sočius pusryčius jai paruošė vyras, tačiau Vygintas pripažins, kad tai mažiausiai, ką dėl žmonos jis gali padaryti.

„Dėl Kristinos, aš galėčiau išmokti viską, net ir žvaigždes nuo dangaus nuskinčiau“, – gražių žodžių žmonai negailės plastikos chirurgas.

Kalbėdama apie Kaikarių namuose vyraujančią idilę, Kristina neslėps, jog nors vyras ir žada kalnus dėl jos nuversti, namų virtuvėje jis sukiojasi nedažnai, tad šis šeštadienio rytas – itin maloni staigmena artėjančios moters dienos proga.

„Vygintas laikosi labai gražios tradicijos, perimtos iš savo tėčio – kiekvieną rytą man į lovą atneša puodelį kavos, nes moteris privalo kavą gerti lovoje. Išgeriu kavos, paskaitau spaudą ir keliauju ruošti pusryčių. Mano vyras virtuvėje yra labiau tas svečias, kurį aš vaišinu savo patiekalais“, – laidoje atviraus moteris.

Kur slypi tikrasis grožis, ko Kovo 8-osios dienos proga moterims palinkės laidos svečiai ir kuris plastikos chirurgas – Vygintas ar Justinas – geresnis kulinaras, sužinosime jau šį šeštadienį, 8:30 val. per žiūrimiausią TV3 televiziją!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)