Dėl galimybės toliau siekti penkiolikos tūkstančių eurų piniginio prizo ir muzikinio kontrakto su ELITAZ Music ir Universal Music kompanijomis dvikovose susitiks šeši Donato ir šeši Monikos Liu komandos talentai.

Iš trijų dvikovų, kuriose dalyviai dainuos duetuose, mokytojai išsirinks tris stipriausius, kurie scenoje dainuos ir dar kartą, kad mokytojas galėtų priimti paskutinį, tačiau sunkiausią sprendimą projekte – pasirinkti vieną, kuris jo komandos vėliavą neš į didįjį finalą, rašoma pranešime spaudai.

Abu mokytojai darydami šį sprendimą pripažino, jog tai – sudėtingiausias pasirinkimas ne tik šiame sezone, bet ir viso projekto istorijoje.

„Turiu pripažinti, kad per visus septynis sezonus tai bus mano sunkiausias sprendimas. Jūs visi trys esate nuostabūs ir šį kartą geresnio tikrai nėra. Bet į finalą noriu eiti su žmogumi, kurį žinau, kad galėsiu atvesti į pergalę ir padėti laimėti šitą projektą. Tai yra žmogus, kokio finale mes dar niekada neturėjom. Jei šis balsas laimėtų projektą, tai būtų kitas laiptelis...“ – prieš tardamas lemtingą žodį savo sprendimą argumentavo Donatas Montvydas.

„Kai pernai atėjau į projektą, labai gerai žinojau, ko aš čia atėjau ir kokią vėliavą nešiu. Man nepatinka tie pavadinimai „keistų“ ar „kitokių“ žmonių. Aš būsiu ištikima sau ir savo vertybėms ir šiame sezone šis žmogus yra mano vėliavos veidas. Tai yra žmogus, iš kurio pati turiu ko mokytis, jo Lietuvoje nėra su kuo palyginti“, – savo sprendimą projekte komentavo ašarų negalėjusi nuslėpti Monika Liu.

Tačiau šio vakaro laidoje išskirtiniame duete sužibės ne tik įspūdingus šou paruošę dalyviai, bet ir patys mokytojai. Justinas Jarutis ir Donatas Montvydas scenoje į vieną pasirodymą sujungs savo kūrinius „Tavęs“ ir „Nieko kito nelieka man“, kurie pasirodymo metu skambės visiškai naujoje ir dar niekur negirdėtoje aranžuotėje.

Kaip nuskambės naujausios mokytojų hitų versijos ir kurie du dalyviai taps pirmaisiais aštuntojo sezono finalistais – žiūrėkite šį vakarą, 19:30 per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)