1993 m. serijoje „Marge in Chains“ („Grandinėmis surakinta Mardžė“) yra scena, kurioje Springfildo meras Joe Quimby surengė spaudos konferenciją, norėdamas informuoti gyventojus apie pandemiją Simpsonų gimtajame mieste.

Paaiškėja, kad su rinkėjais kalbantis J. Quimby iš tiesų stovi ne savo kabinete, o Karibų salos pakrantėje.

Kadras iš serialo "Simpsonai"

Panašiai ir T. Cruzas buvo priverstas išplatinti pranešimą spaudai, informuojantį, kad jam teko skristi į Kankuną Meksikoje, nes lydėjo savo šeimą. Jis patikino, kad ketino iš karto grįžti į Teksasą, kur beveik 300 000 gyventojų kelias dienas neturėjo elektros dėl neįprasto šalčio ir didelio kiekio iškritusio sniego. Apie 50 žmonių mirė dėl žiemos šalčių.

Vėliau T. Cruzas pavadino šią kelionę klaida.

Kaip rašė tinklalaidžių kūrėja Jesse Brenneman, „palikti rinkėjus ir išdumti į atostogas tropikuose – „Simpsonų“ vertas poelgis.

„Simpsonai“ vėl išpranašavo ateitį“, – rašė tviteryje vienas serialo gerbėjas.

Serialo kūrėjai yra savotiškai nuspėję ne vieną įvykį. Pvz., šiemet per JAV prezidento inauguraciją viceprezidentės Kamalos Harris vilkėta violetinė suknelė priminė žiūrovams Lisą Simpson, kuri prieš 20 metų rodytoje serijoje tapo pirma JAV viceprezidente moterimi.

Toje pačioje serijoje buvo kalbėta apie Donaldo Trumpo prezidentavimą – Lisa Simpson skundėsi, kad „iš prezidento Trumpo paveldėjo didelę skylę biudžete“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)