Trečiasis serialo „Gaujų Karai” sezonas – atskleis vieną tamsiausių nepriklausomos Lietuvos istorijos etapų ir jo metu vykusias negailestingas kovas tarp nusikaltėlių grupuočių visoje šalyje. Biržų „Karveliai“ kontroliavo turgavietes, reketavo vietinius verslininkus bei ūkininkus, taip pat stengėsi įgyvendinti praktiškai visas tuo metu populiarias neteisėtas praturtėjimo schemas, rašoma pranešime spaudai.

„Nekantraujant mūsų žiūrovams nusprendėme grąžinti vieną autentiškiausių lietuviškų kriminalinių serialų keliais mėnesiais anksčiau nei planuota. Šįkart serialas mirgės dar intensyvesnėmis veiksmo scenomis ir grąžins žiūrovus į dar vienos žiaurumu pasižyminčios gaujos istoriją“, – žiūrovų nuomonę ir pageidavimus vertina Justinas Docka, „Go3” programų direktorius.

Serialo „Gaujų Karai. Karveliai” režisieriaus Ričardo Vitkaičio teigimu, trečiasis sezonas pratęs tikrų įvykių įkvėptą „Gaujų Karų” istoriją apie nusikaltėlių grupuotes, sugebėjusias įbauginti visą Lietuvą, visiškai kitu kampu.

„Kriminalinės istorijos vyko ne tik didžiuosiuose mūsų šalies miestuose, kuriuose pamažu buvo bandoma su tuo kovoti, bet ir mažuose miesteliuose, kuriuose daugelis nusikaltėlių jautėsi lyg valdovai. Kai kurios žiauriausios grupuotės kilo būtent iš Lietuvos provincijos miestelių. Daugeliui praturtėjusių gyventojų, tekdavo susidurti su to laikmečio realybe ar net žiaurumais.

„Gaujų Karai“ trečiojo sezono tema, pasakojanti apie Biržų „Karvelius”, buvo pasirinkta neatsitiktinai, tai dar visai neseniai įvykusios istorijos ir realybė, kurią daugelis prisimena be jokios nostalgijos”, – emocingai pasakojo R. Vitkaitis.

„Kurdami originalų „Go3” turinį, lygiuojamės į pasaulines televizijos bei kino tendencijas ir galvojame apie žiūrovą. Šiuo visiems sunkiu laikotarpiu, žiūrovams paruošėme 12-ą išskirtinių „Gaujų Karai” serijų, kurios nustebins ir užsienietiškų serialų gerbėjus bei sudomins ne tik tikrų įvykių įkvėptu pasakojimu, tačiau ir itin aukšto lygio komandos darbu”, - pasakojo serialą kuriančios prodiuserių kompanijos „Videometra“ komunikacijos vadovas Andrius Česnulevičius.

Naujajame serialo „Gaujų karai. Karveliai“ sezone pagrindinius vaidmenis atliko puikiai pažįstami kino bei teatro aktoriai: Justas Tertelis, Karolis Kasperavičius, Gabrielė Ladygaitė, Vaidas Maršalka, Artūr Svorobovič, Arnas Ašmonas, Emilis Pavilionis, Saulius Čiučelis ir kt. Žiūrovai išvys ir ankstesnių sezonų veikėjus Brolį (akt. Žilvinas Tratas), Latvį (akt. Ramūnas Rudokas) bei Maksą Dadjanį (akt. Aleksandras Špilevojus).

Trečiajame „Gaujų karai. Karveliai“ sezone žiūrovai išvys istoriją apie Biržų nusikalstamą grupuotę. Pagrindinis istorijos veikėjas - Andrius Bimba (akt. Karolis Kasperavičius). Po septynerių metų, praleistų Daugpilio kalėjime už jaunystėje padarytą nusikaltimą, Andrius sugrįžta į gimtuosius Biržus ir iškart atsiduria absoliučiai pasikeitusiame pasaulyje, kuriame kiekviena diena, tai - kruvina kova už būvį. Nors Andrius ir nenori susieti savo gyvenimo su kriminalu, bet jam nepavyksta to išvengti. Kuo baigiasi pasirinkimai arba tu, arba tave? Ką šiame sezone Biržuose veiks ankstesnių sezonų veikėjai? Ar žiūrovai išvys „pikantiškų“ scenų?

Atsakymus į šiuos ir kitus klausimus rasite seriale „Gaujų karai. Karveliai“ - nuo kovo 5 d. per „Go3”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)