Kaip šiuo metu nėra įprasta, grupės nariai mažai kalbėjo apie artėjantį „Eurovizijos“ konkursą, o dalinosi prisiminimais iš senų laikų bei atskleidė savo pavadinimo atsiradimą, rašoma pranešime spaudai.

„Pavadinimas archajiškas, angliškas, mes susiradom, jis gražiai atrodė ir mums patiko, todėl nusprendėme taip pasivadinti. O pati pavadinimo reikšmė kilo nuo žodžio ruporas. Tai reiškia garsiai kalbėti ar kitaip kažką garsiai išreikšti. Juokingas dalykas buvo pradžioje, kai tik išleidome savo pirmąjį vaizdo klipą ir, jeigu tu „Youtube“ platformoje ieškodavai „The Roop“, tai iš pradžių rasdavai daug skirtingų indiškų vaizdo įrašų ir jau gal tik koks dešimtas būdavo tas pirmasis mūsų vaizdo klipas“, – pasakojo grupės narys M. Banišauskas.

Turbūt nedaugelis galėjo pagalvoti, kad prieš daugiau nei dešimtmetį koncertavęs Vaidotas Valiukevičius, tuomet pasislėpęs po slapyvardžiu „Milanno“, kada nors vyks atstovauti Lietuvai tokio dydžio konkurse. Ir nors muzika jo gyvenime atsirado labai anksti, vardan jos jis dirbo ir visai kitokius darbus.

„Kai baigiau mokyklą, iškart įstojau ir vasarą prieš studijas dirbau statybose ir kasiau griovius... kanalizacijai. Bet aš labai norėjau, galvojau, uždirbsiu ir eisiu kažkur Klaipėdoje įrašinėti savo dainos“, – prisiminimais dalinosi Vaidotas.

Kanalas 2TV kviečia visą naktį praleisti su Lietuvos atlikėjais ir išgirsti tikras jų sėkmės istorijas. Nuo šio antradienio vakaro, 23 val., kanalas visą naktį rodys „Pagaminta Lietuvoje“ laidas, kurių galbūt nespėjote pamatyti. Iki pat ankstyvo trečiadienio ryto galėsite jose pamatyti „The Roop“, Andrių Mamontovą, Moniką Linkytę, „Sisters on wire“ bei Leoną Somovą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)