Trečiąjį kultinio serialo sezoną režisuojantis Ramūnas Rudokas teigė, kad naujame sezone žiūrovų laukia dar daugiau veiksmo scenų, tarp kurių bus kovos ir kaskadininkų parengtos įspūdingos automobilių gaudynės.

„Tuo, ką žiūrovai išvys šiame sezone, bus sunku patikėti, tai bus tikras kriminalas ir labai gerai, kad tai tik serialas”, - sakė režisierius.

Žiūrovai išvys net 80 epizodų, kuriuose vaidmenis atliko daugiau nei 50 aktorių iš visos Lietuvos.

„Gerbėjų susidomėjimas serialo tęsiniu buvo jaučiamas dar nesibaigus antrajam serialo sezonui. Paskelbus naujo sezono anonsą socialiniuose tinkluose, sulaukėme daug žinučių iš gerbėjų, nekantraujančių išvysti naujo sezono epizodus. Dabar jį išvys ir TV3 žiūrovai: juos pirmasis epizodas pasieks jau šį ketvirtadienį”, - pranešime spaudai teigė TV prodiuserių „Videometra” atstovas Andrius Česnulevičius.

Daugiau nei dešimtmetį narpliojama serialo istorija šiame sezone pasieks aukščiausią tašką. Kaip teigia serialo kūrėjai, viso karantino metu vykę kruopščiai suplanuoti serialo filmavimai kūrybinei grupei tapo ne tik iššūkiu, bet ir galimybe surinkti išskirtinę aktorių komandą. Seriale šalia serialo senbuvių Albino Kelerio, Simono Storpirščio, Dovydo Stončiaus, Roberto Lenartavičiaus ir kt. žiūrovai išvys Alvydą Anužį, Žiedūnę Mardosaitę, Saulių Siparį, Karolį Kasperavičių.

Serialas „Prakeikti III” – nuo sausio 28 dienos, pirmadieniais - ketvirtadieniais 20.30 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)