„Kiekvieną dieną pagalvoju, kad gal reikėjo būti daktare ar kažkuo, nes manoji specialybė tikrai sunki ir finansiškai labai plaukiojanti, nestabili. Kiekvieną dieną turi įrodinėti iš naujo, kad tu esi geras, turi eiti į visokius kastingus ir vaidinti tą pačią skruzdėlytę“, – šį antradienio vakarą, 20 val., LNK laidoje „Bus visko“ pasakos aktorė, atlikėja, miuziklų žvaigždė ir viena „Lietuvos balso“ vedėjų Kristina Radžiukynaitė.

Pastarasis KaYra pusmetis buvo dedikuotas šokių projektui, rašoma pranešime spaudai. Mažai kas žino, tačiau ir šokti jai nebuvo rekomenduojama dėl ligų, apie kurias mergina viešai nekalbėjo, o į šokių sceną, nors ir kaustoma skausmų, žengė lengvai lyg plunksna.

„Turiu istoriją su širdies problemom, esu turėjusi širdies operaciją. Turiu ir nugaros išvaržą, apie kurią irgi tylėjau ir niekam nieko nesakiau, bet pusę vasaros praktiškai ropom eidavau iki tualeto, turėjau kineziterapijos kursą ir iki paskutinės akimirkos nežinojau, ar sugebėsiu dalyvauti“.

Apie savo sveikatos bėdas nepasakojusi Kristina įsitikinusi, kad žmonėms nereikia liūdnų istorijų – eteryje besiskleidžiantys KaYra talentai ir nuotaikingi pasirodymai buvo stipresni už bet kokias dramas. O intrigą apie naują porą žiūrovai savo galvose esą sukūrė patys, žiūrėdami į ją su šokių partneriu Justu.

KaYra visiškai atvira: santykių jos gyvenime buvo pačių įvairiausių. Vienas sunkiausių etapų jos gyvenime buvo skyrybos, kurios taip pat įvyko praėjusiais metais. Ilgą laiką kūrusi santykius ir ateities planus su savo ilgamečiu širdies draugu, pora pasuko skirtingais keliais. Kalbėdama apie skyrybų priežastis, KaYra prisipažįsta, kad išlaikyti santykius šiandieniniame pasaulyje be galo sunku.

„Žmonės susvetimėja, tiesiog nebesikalba taip, kaip kalbėdavosi anksčiau, įtaką daro ir technologijos. Gyvename skirtingus gyvenimus, abudu užsivertę savo darbais, savo reikalais. Mes neturėjom laiko meilei ir man atrodo problema buvo ta, kad mes jo nelabai ir ieškojom“, – prisipažino atlikėja.

KaYra sako, kad pats baisiausias dalykas santykiuose yra jaustis, jog tu tiesiog egzistuoji. Tuomet jau geriau skirtis, paliūdėti, o vėliau ir vėl surasti savo laimę, nei gyventi ir jaustis, jog švaistai savo laiką ir jaunystę.

Aktorė sako dirbusi ir darželio auklėtoja, ir užsiiminėjusi įvairiais rankdarbiais. Vis dėlto dabartinis etapas šiek tiek kitoks – įdėtas darbas į televizijos projektus ir ne vienas laimėjimas atnešė solidžių darbo pasiūlymų. Šiandien KaYra – šou „Lietuvos balsas“ reporterė.

„Filmavimo diena „Lietuvos balse“ dažnai būna itin įtempta, kartais per viena filmavimą reikia pakalbinti net 50 žmonių – nuo dalyviu iki jų tėvelių ir palaikyti atėjusių žmonių, kuriu kiekvienas į šį projektą atkeliauja su savo stipria emocija, o kai kuriems ir nepasiseka. „Lietuvos balse“ labai mažai jaučiu kažkokio sureikšminimo, išvis nesijaučia pralaimėjimo. Visi morališkai lieka nugalėtojais, nori ar nenori. Čia visų balsai yra geri absoliučiai, čia net nepasirodo žmonės, kurie blogai dainuoja. Aš labai nemėgstu patyčių, bet yra projektų, kuriuose sėdi ir tyčiojasi į akis, juokiamasi iš žmogaus išvaizdos ar dar kažko. Į tokius projektus, kur tave gali suluošinti, gal geriau neiti“, – įsitikinusi „Lietuvos balso“ reporterė.

KaYra džiaugiasi, jog „Lietuvos balsas“ – ypatingas projektas ir jį galima vadinti milžinišku talentų susirinkimu. Pradedant nuo dalyvių, kurie ateina, iki tų, kurie sėdi teisėjų kėdėse. Būdama šiame projekte tarp tokių profesionalų kaip Donatas Montvydas, Monika Liu, Justinas Jarutis, Rolandas Mackevičius, atlikėja Kristina Radžiukynaitė- KAYRA sako turinti iš ko ir pasimokyti ir kur tobulėti.

Visa Kristinos Radžiukynaitės-KaYra istorija jau šį antradienio vakarą, 20 val., per LNK, laidoje „Bus visko“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)