Jau pirmajame epizode su dainininke Natalija Bunke neišvengta itin pikantiškos temos. Moterys pasidalijo pačiais gėdingiausiais momentais – kai netyčia abi pačios paviešino savo nuogų nuotraukas šimtatūkstantinėms auditorijoms „Instagrame“, rašoma spaudos pranešime.

Laidos vedėja prisipažino, kad jau kurį laiką jaučiasi pavargusi nuo netikrumo. O dar šiame socialinių tinklų amžiuje nuo to pabėgti tampa beveik nebeįmanoma. „Ne tik nuo „Intagramo“, bet ir nuo gyvenimo šiais laikais filtriukai, grimai, kaukės jau nebeatsiejami. Bet mes pabandykime kitaip. Natūraliai, kiek įmanoma, be blakstienų, be blizgučių, be plunksnų. Apie grožį ir išorinį, ir vidinį, be iš anksto uždėtų kaukių. Apie tai šis projektas #Tobulainetobula“, – kalbėjo projekto sumanytoja I. Stonkuvienė. Filmuojant laidą pašnekovės ir pati Indrė nesislėps po išdailintu makiažu, bus kuo natūralesnės, tokios, kokios yra paprastame gyvenime, o ne scenoje ar prieš televizijos kameras.

Atviro ir jaukaus pokalbio su Indre metu N. Bunkė paklausta, ar kartais nėra sunku dalytis pačiomis įvairiausiomis gyvenimo akimirkomis su socialinių tinklų auditorija, buvo atvira. „Aš niekada nesigailiu ir mėgstu iš savo klaidų pasijuokti. O kas jų nėra padaręs? Va, pavyzdžiui, kitos čia tikriausiai nusišautų. Taigi aš kažkada vasarą iš vonios tiesiai ant svarstyklių užlipau. Svarstyklės mano buvo veidrodinės. Galvoju, kodėl gi man to svorio neparodžius visam „Instagramui“. Įmetu tiesiai ir man sekėjos sako: ten, žinokit, biškutuką matosi to, ko nereikėtų. Greitai išėmiau, aišku. Bet ta prasme... Juk ne tragedija, ką, pi... nematę?“

Moterims besijuokiant, Natalija pripažino, kad taip nutikus belieka šypsotis. „Ar čia tragedija? Visai Lietuvai, matai, pu.. parodžiau. Kita tai verktų mėnesį laiko, bet aš juk suprantu: viskas, nieko nepakeisi. Ta nuotrauka kaip trolis perėjo per visą internetą. Bet nieko nepakeisi, gali imti ir pasijuokti, kad būna gyvenime ir taip“, – atviravo dainininkė.

Pokalbiui įsisiūbavus, Indrė taip pat išdrįso pasidalyti savo istorija. „Aš tikrai esu konservatyvi moteris, nors su mano juokais gali atrodyti ir kitaip. Bet man irgi buvo panašus atvejis...“ – juokais pradėjo ji.

Indrė, kaip ir Natalija, tai padarė, žinoma, per klaidą: „Iš renginio sau ramiai įkėliau nuotrauką, kur šokau su šokėju. Buvo pagautas kadras, kai aš perversta aukštyn galva ir taip gražiai koją ištempusi. Prisiekiu, žiūrėjau tik į tą koją, pėdutę ir didžiavausi, o kad iš suknelės papukas išsprūdęs, net nepastebėjau. Lyg niekur nieko įkėliau tą nuotrauką į „Instagramą“ ir tik po to, žmonėms ėmus rašyti, pati pamačiau.“

Natalija pritardama juokėsi ir antrino: „Bet žiūrėkim į kitą pusę. Pakeisti nieko negali, bet tu dabar puikiai prisimeni tą renginį. O čia gal kartais Marijampolės renginys buvo, kur su Vidu susikukavot?“

Indrės visą atsakymą ir tolesnę istoriją išvysti galite laidoje #Tobulainetobula. O kiekvieną ketvirtadienį portale – vis naujas laidos epizodas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (443)