Vieną tokių – aštuoniolikametė Meidė iš Tauragės. Išskirtinio vokalo mergina nustebins savo istorija – gyvenime ji patyrė daug patyčių ir pati jaučiasi negraži, nes aplinkiniai nuolatos ją bandė įtikinti, kad jos išvaizda visiškai netinkama scenai ar televizijai.

„Dažniausiai pati save apibūdinu kaip klouną. Kažkur giliai viduje jaučiu, kad tokia esu, o mano gyvenimas – cirkas. Man nepatinka mano šypsena. O klounui atrodo, kad užtenka tik makiažo, kad jis šypsotųsi. Anksčiau būdavo, kad mokytoja sakydavo, kad aš nieko nepasieksiu, kad aš kvailutė. Tą patį sakydavo ir kiti mokiniai, kad aš neturiu smegenų ir kad televizijai esu per baisi. Tai labai skaudindavo“, – savo istoriją pasakoja Meidė.

Tačiau savo išvaizda scenoje dalyvė priblokš ne vieną. Ryškus ir išsiskiriantis makiažas ir išskirtinis sceninis kostiumas nuo merginos neleis atitraukti akių. Meidė įsitikinusi – būti scenoje yra kur kas daugiau nei gražiai dainuoti, todėl kiekvienam savo pasirodymui, kartu su mama ji kuria vis naują sceninį drabužį ir sako, jog tik čia gali pamiršti visus kompleksus ir baimes.

„Man scena yra labai ypatinga, todėl aš noriu ypatingai ir atrodyti. Mano manymu, aš esu svajoklis, nuolatos būnu savo pasaulyje, ten matomi vaizdai suteikia įkvėpimą. Kitaip tariant, esu gyvenanti per du pasaulius: vienas pasakų miškas, kitas – realybė. Noriu dainuoti publikai, kuri nori manęs klausyti. Kai esu ant scenos, jaučiu lyg turėčiau egzistencinę prasmę, lyg mano siela kvėpuoja. Ant scenos visi kompleksai dingsta, todėl dėl kelių žmonių, kurie mano, kad aš per baisi kamerai, scenos tikrai neatsisakysiu“, – sako Meidė.

Šiuo metu Meidė mokosi dvyliktoje klasėje ir jau turi planų, ką žada veikti po mokyklos. Jei kelias muzikoje nesusiklostys, dalyvė žada studijuoti aktorystę ir įgyvendinti seną savo svajonę – vaidinti siaubo filmuose.

„Planuose yra baigti muzikinio teatro studijas, o svajonėse yra noras būti aktore. Labiausiai norėčiau suvaidinti siaubo arba fantastiniame filme. Praeityje labai norėjau iliustruoti knygas, mėgstu piešti ant drabužių, batų ir šiaip ant visko, ką randu po ranka, domiuosi mitologija ir antgamtiniais padarais“, – pasakoja Meidė.

Tačiau ar po šio pasirodymo scenoje, Meidei neprireiks pakeisti ateitis planų dėl aktorystės studijų ir ką ji padarys tokio, nuo ko Monikai Liu atvips žandikaulis, pamatyti bus galima jau šį sekmadienį, 19.30 val., per LNK, „Lietuvos balse“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)