Nauja internetinė LNK laida „Monikos užkulisiai“ parodys, kas vyksta kitoje ekrano pusėje. Niekam nematytuose vaizdo įrašuose laidos vedėja Monika Maluškaitė, jau keletą metų dirbanti prodiuserinėje kompanijoje „URBS TV“ prie įvairių sėkmingų TV projektų, parodys, kaip vyksta pasiruošimas laidoms, įvairiems projektams, kokios būna žinomų žmonių emocijos filmavimų metu.

Kaip rašoma LNK pranešime spaudai, interviu ji supažindins su pramogų pasaulio atstovais, kurie ne tik pasidalins asmeninėmis patirtimis, bet ir patars, ką reiktų daryti norint įsitvirtinti šioje sferoje.

Viena iš laidos viešnių - verslininkė, atlikėja Simona Nainė. Anot jos, gyvenime labai svarbus artimų žmonių palaikymas.

„Jeigu ne mano vyras Jonas, aš greičiausiai net neturėčiau savo prekinio ženklo. Jis man sakė, eik, daryk, mes vis tiek kažką sugalvosime. Žmonės juk yra tokie, kad vienu metu pradedame abejoti savimi. Šalia savęs svarbu turėti žmogų, draugą, sesę ar bet ką kitą, kuris galėtų jums paspardyti užpakalį ir motyvuotų jus eiti į priekį“, – atskleidė Simona Nainė.

Tuo metu, kai Jonas ir Simona Nainiai buvo nusprendę santykiuose padaryti pertrauką, Simonai kilo idėja, kaip sustabdyti save nuo skambinimo Jonui.

„Kai žmogus pasako, kad tavęs nemyli, gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis. Tuo metu buvo visko, ir pykčio ir ašarų pakalnių. Aš net savo kambariokės numerį telefone buvau užsivardinusi Jonu. Nes, kai būdavo koks nors vakarėlis, aš vis skambindavau jam, ir sugalvojau, kaip to išvengti“, – prisiminimais dalinosi Simona Nainė.

Kitas laidos svečias – kelionių guru, reporteris Orijus Gasanovas. Tai žmogus, kuris dievina savo darbą. Aplankęs daugiau nei 60 pasaulio šalių, jis tikrai puikiai žino, ką aplankyti privaloma, kur grįžti tikrai nereikėtų, ir kiek kainuoja prabangiausi viešbučiai.

Tačiau visiems puikiai atpažįstamas žmogus susiduria su komentarais dėl išskirtinės išvaizdos.

„Visur parašyta, kad esu lietuvis. Mano šaknys graikiškos ir lietuviškos, esu miksas. Būna, kad apie mane išeina koks nors straipsnis, jog lietuvis nukeliavo į kokią nors šalį, ir visi pradeda komentuoti: koks jis lietuvis? Ta prasme aš tikresnis lietuvis už bet kurį kitą. Aš gimiau Lietuvoje, lietuviškai kalbu. Kaip galiu nebūti lietuvis?“ – klausia Orijus Gasanovas.

Dar vienas svečias, mažai savo asmeninį gyvenimą viešinantis serialo „Rimti reikalai“ aktorius Mantas Vaitiekūnas atvirai prisipažino, kad nėra toks, kaip gali visiems pasirodyti.

„Pradėkime nuo to, Monika, kad be tavęs niekas taip smulkiai nesidomi mano asmeniniu gyvenimu. Aš nesu kategoriškas, bet ir sąmoningai nelendu į viešumą. Stengiuosi kuo mažiau afišuotis ten, kur man kažką galėtų prikabinti. Net jei ir kalbintų žurnalistai, nesidalinčiau asmeniniais dalykais“, – prisipažino aktorius M. Vaitiekūnas.

Laidose svečiai dalinsis ne tik asmenine savo sunkaus karjeros kelio patirtimi, bet ir patars, kaip pradėti verslą, kaip pradėti aktorinę karjerą ir kaip nepalūžti bei siekti savo svajonių, kad ir kokios jos nepasiekiamos atrodytų. Nauji „Monikos užkulisiai“ per lnk.lt – kiekvieną pirmadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (158)