TV3 publicistikos laida „Prieš Srovę“ tapo atvira laida atviriems žmonėms. „Siūlydama garsiajam choreografui Jurijui Smoriginui išbandyti jėgas interviu žanre, tikėjausi, kad jo interviu su dainininke Liveta Kazlauskiene bus įdomus, pasakoja laidos „Prieš srovę“ kūrėja Audrė Kudabienė, – bet kad jis bus dar ir toks netikėtai atviras – tai nustebino.“

„Žinote kodėl nusprendžiau prakalbinti būtent Livetą? Kaip scenos artistas matau visuomenei pateikiamą jos įvaizdį – miela, šilta, trapi moteris, nors dėk prie žaizdos, bet ar ji tokia pati realiame gyvenime? Nujaučiu, kad ne“, – atvirauja Jurijus.

Į svečius pakviestas Jurijus ir pats nesitikėjo išgirsti kokios audringos nuotaikos kartais siautėja žinomoje šeimoje.

„Jūs, Liveta, pirmą kartą viešai tai pasakojate?“, – interviu metu nustebo maestro, kai Liveta prasitarė apie savo žygius pas pažįstamą teisininkę, ketindama paduoti skyrybų prašymą.

„Viskas, skiriamės“ – tokie žodžiai ne kartą skambėjo ir iš Petro lūpų, prasitaria dainininkė. Savo vyrui moteris dėkinga už svarbiausius dalykus nutikusius jos gyvenime, tačiau ji neslepia, kiek buvo jaudulio, kai pamatė Petrą išeinantį iš namų. Į Livetos klausimą „kada grįši“, Petras atsakė trumpai – „nežinau“.

Laida „Prieš srovę“ šį antradienį, 19.30 val. per TV3.

„Delfi“ susisiekus su L. Kazlauskiene, ši pateikė ir kitą versiją, apie tai galite skaityti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)