Nors jie ir nelinkę vadinti vienas kito konkurentais, tačiau žinant, jog iki šiol NML kovose jų gerbėjai negailėjo balsų savo numylėtiniams, šis susitikimas bus labai karštas.

Alanas į visas NML varžybas žiūri ramiai: „Muzika - ne sportas, muzikantai ne varžovai, todėl negalėčiau Amberlife įvertinti kaip varžovo. Galiu pasakyti tik tiek, kad nesu jo muzikos gerbėjas, mūsų požiūris į muziką skiriasi, bet džiaugiuosi, kad jis sugebėjo rasti savo nišą Lietuvos muzikos pasaulyje“.

Alanas sakė, kad sekmadienį, kaip visuomet, dainuos savo dainas ir nebandys papirkinėti žiūrovų kviestinėmis žvaigždėmis ar dar kažkuo daugiau, nei jo paties muzika: „Noriu tiesiog dainuoti savo dainas. Sudarėm programą, kurioje bus kūrinių iš visų trijų mano albumų,“- sakė dainininkas.

Ankstesnėse NML profesionalų kovose Alanui sekėsi visai neprastai - jis 3:2 laimėjo prieš „Jonį“, o kovoje „Va bank“ nugalėjo Viliją iš „Kelio į žvaigždes“. Tiesa, vėliau Alanas 3:2 pralaimėjo „Inculto“, tačiau tuomet sprendėsi „Inculto“ išlikimo NML klausimas, tad Alano pralaimėjimą galima vadinti dovana kolegoms.

Amberlife iki šiol taip pat gan nesunkiai nugali savo konkurentus. 4:1 jis laimėjo prieš „Yvą“, o 3:2 - prieš Gintarę.

Į NML studiją Amberlife sekmadienį atskubės tiesiai iš Latvijos, kur filmuosis Latvijos Eurovizijos konkurso atrankoje. Beje, NML profesionalų kovų žiūrovai išgirs ir būtent šį Eurovizijos konkursui paruoštą kūrinį, tik Lietuvoje Amberlife jį atliks vienas, o Latvijoje - su latvių dainininke Ana Polanski, nes konkurso nuostatai reikalauja, kad bent vienas atlikėjas būtų tos šalies gyventojas.

„Be eurovizinės dainos sudainuosiu ir keletą „koverių“ tų garsių dainų, kurios man labai svarbios. Be to, prie mūsų grupės prisijungs perkusininkas iš Šiaulių, tad skambesys bus naujas,“- sakė dainininkas.

Kovoje „Va bank“ varžybų laimėtojas susirungs su „Kelio į žvaigždes“ dalyviu Robertu Kupstu.

Kurio dainininko gerbėjai atkakliau kovos dėl saviškio pergalės, pamatysime sekmadienį 20.45 val.

Šaltinis
Nacionalinė Muzikos Lyga
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją