Mindaugai, kokios buvo įsimintiniausios Naujųjų metų sutiktuvės?

Daug Naujųjų teko sutikti dirbant renginiuose užsienio lietuviams. Dublinas, Londonas, Čikaga. Beje, Jungtinėse Valstijose sutikti Naujuosius labiausiai patiko: puikūs žmonės, namai kaip iš kalėdinių filmų, o po visko dar ir dvi savaitės atostogų skrendant į Floridą ir grįžtant namo per Niujorką.

O koks buvo pats blogiausias Naujųjų metų sutikimas, kurio nenorėtum pakartot?

Labai blogų sutiktuvių nėra buvę, tačiau viena istorija tupi galvoje. Naujųjų vakare dirbau didžiuliame koncerte Kauno Žalgirio arenoje. Renginys baigėsi prieš dvyliktą ir aš nusprendžiau, kad su automobiliu spėsiu pabėgti iš fejerverkus šaudančio miesto, bet... Važiuojant Savanorių prospektu prasidėjo „linksmybės”. Lygiai vidurnaktį visi sustatė fejerverkus ant gatvės ar šalia jos ir viską padegė. Sproginėjo visur: po mašina, į mašinos stiklą, virš mašinos. Važiavau karo zona. Ir tai tęsėsi kelis kilometrus, kol išvažiavau į magistralę. Jausmas buvo įdomus.

O kaip šiemet sutiksi Naujuosius?

Naujieji ateis vadovaujantis LR Vyriausybės sprendimais: vienas šeimos ūkis. Du žmonės ir šuo Nida. Bet tai nereiškia, kad nebus triukšmo ir šokių. Žadam daryti „online tūsą“.

Šventinėje TV3 laidoje „Gero vakaro šou. Naujųjų belaukiant“ vaidini Kalėdų senį. Ar teko tai daryti anksčiau?

Su tuo Kalėdų seniu gali ir prisikalbėti, nes yra tokių mažų žmogelių, kurie tuo klausimų turi labai aiškią nuomonę, bet... Teko. Tik buvo viena problemėlė: kepurėje buvusi sąvaržėlė smigo man į galvos odą ir po truputį lašėjo kraujas. Blogiausia tai, kad nebuvo kaip pasitaisyti, nes vaikai ėjo konvejeriu ir skėlė eilėraščius, bet išgyvenau.

Mindaugas Stasiulis – Kalėdų seno amplua, Justinas Jankevičius – persirengęs zuikučiu, nuostabūs muzikiniai pasirodymai, smagiausi pokalbiai ir žaidimai su būriu svečių: Deivis ir Renata Norvilai, Natalija Bunkė, Gian Luca de Marco, Renata Šakalytė-Jakovleva, Liudas Mikalauskas ir daugelis kitų. Visa tai išvysite šventinėje laidoje „Gero vakaro šou. Naujųjų belaukiant“ – gruodžio 31 d. 21.25 val. per TV3. Linksmų ir pašėlusių Naujųjų metų!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)