„Šok su žvaigžde“ projekto prodiuseris Audrius Giržadas džiaugiasi, jog pavyko sulaukti projekto finalo neatkritus nei vienam dalyviui dėl šalyje siaučiančios pandemijos.

„Stengėmės užtikrinti kuo saugesnę aplinką projekto dalyviams, periodiškai juos testavome, skirstėme srautus filmavimo bei repeticijų metu. Džiugu, kad dalyviai išgirdo mūsų prašymus ir pavyko susitelkti kuriant saugią aplinką. O šį šeštadienį jau galėsime stebėti pačius geriausius porų pasirodymus“, – džiaugiasi projekto prodiuseris Audrius Giržadas.

Kas taps projekto laimėtojais, šį kartą lems tik žiūrovų balsai, o projekto teisėjų vertinimas bus patariamojo pobūdžio. Projekto finale dalyvaus visi keturi projekto metu teisėjavę teisėjai: 20 medalių iš pasaulio ir Europos pirmenybių Lietuvai parvežusi profesionali sportinių šokių šokėja Lina Chatkevičiūtė, Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas, nusipelnęs Lietuvos sporto treneris Virginijus Visockas, triskart Europos profesionalų Lotynų Amerikos šokių vicečempionas Justas Kučinskas bei pasaulio ir Europos Lotynų Amerikos šokių laimėtoja Eglė Visockaitė, rašoma pranešime spaudai.

„Finalo šiais metais laukiu su nuoširdžiu nekantrumu, todėl kad visos trys finalinės poros yra be galo skirtingos savo charakteriais ir šokio stiliumi. Kiekviena iš jų turi savo skirtingas stipriąsias puses. Dovydo energija, Kristinos jausmingumas ir Edgaro nuoširdumas ant parketo žavi ne tik žiūrovus bet ir mus, komisijos narius. Labai nekantru pamatyti, kuri iš šių porų labiausiai atsiskleis per finalinį savo pasirodymą, kuriai geriausiai pavyks sušokti paskutinius projekto šokius.

Visos poros projekto metu išmoko tikrai daug ir tikiuosi, per šią paskutinę savaitę visomis jėgomis dar pasistengs pagerinti kiekvieną pasirodymą, atkreipdami dėmesį į teisėjų pastebėjimus, ir šokius sušoks nepraleisdami nei vienos svarbios detalės. Esu tikra, jog po visų pasirodymų, nepaisant galutinių rezultatų, jausiuosi pasikrovusi pozityviomis emocijomis ir jausiu šiek tiek liūdesio, jog ši laida, deja, jau paskutinė“, – dalinasi įspūdžiais prieš finalinę laidą projekto teisėja Lina Chatkevičiūtė.

Žiūrovų taip pat laukia staigmena – praėjusių metų projekto „Šok su žvaigžde“ nugalėtojų atlikėjos Paulos Valentaitės ir Gedvino Meškausko išskirtinis pasirodymas.

„Šok su žvaigžde“ finalas - šį šeštadienį 21.00 val. per LRT TELEVIZIJĄ.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)