KaYra ir Justas šeštadienį pusfinalyje, kaip ir kiti dalyviai, pristatė du pasirodymus. Antrajame savo šou jiedu sušoko karštą bačatą. Tiesa, žiūrovų bei komisijos šokio gale laukė netikėta staigmena – aistringas šokėjų bučinys.

„Taip, Justas ir KaYra papasakojo apie bačatą savo pasirodymu, kai partnerė turi atkartoti kiekvieną jo kūno linkį. <...> Tai tikrai pavyko. Buvo keletas momentų, kai pečiai retkarčiais judėjo labiau nei klubai, bet buvo nuostabių momentų. Tiesa, manau, kad šokio vinis buvo ne šokis. Bet aš to nekomentuosiu“, – nusijuokė Lina Chatkevičiūtė.

„Taip, reikia pripažinti, kad šis šokis skyla į dvi pagrindines dalis. Pirmoji ta, kur buvo šokama bačata. Ką galiu pasakyti, man nepavyko būti vertintoju, tapau žiūrovu ir mėgavausi. Norėjau, kad šokis nesibaigtų. Buvo labai gera žiūrėti. Dėl antros dalies, labai gailiuosi, kad sėdėjau ne toje vietoje, nes nemačiau“, – šypsojosi Justas Kučinskas.

„O aš manau televizijos žiūrovai dabar jau žino, kaip išspręsti įtampą, kad šeimoje būtų tvarka“, – šypsenos taip pat nesulaikė Virginijus Visockas.

Tiesa, pora neišvengė laidos vedėjos klausimų apie judviejų santykius.

Tai, kad Kayra ir Justas galėtų būti pora, gandai sklandė jau gerokai anksčiau, tačiau tuomet jiedu tą griežtai neigė.

„Daug kas kalba, kad mes esame pora, bet mes tikrai ne pora. Mes ne pora“, – anksčiau „Šok su žvaigžde“ reportaže yra tikinusi KaYra.

Šįkart Gabrielė Martirosian to ir vėl teiravosi, bet šokėjai išliko mįslingi ir taip iki galo aiškiai neatsakė, ar jie tik draugai, ar kur kas daugiau.

Vienais iš favoritų laikoma pora šeštadienį pelnė užtektinai žiūrovų ir komisijos palaikymo, tad savo šokiais bei temperamentu jiedu stebins ir šou finale.

Daugiau apie komisijos įvertinimus, komentarus ir pusfinalio eigą galite skaityti paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)