„Man atrodo, kad visa laika mane girdi. Atrodo, kad su ja galiu kalbėti. Faktas, kad šunys yra vieninteliai gyvūnai, kuriems laimės hormonas gaminasi, kai jiems į akis žiuri“, – LNK laidoje „Gyvūnų pasaulis“ šią šeštadienio pavakarę 17.55 val. pasakos Rimantė.

Net jei atsitinka taip, kad Rimantės vyras Povilas diskusijos metu pakelia balsą, Loya gina šeimininkę, rašoma spaudos pranešime. „Ji visą laiką stoja į vidurį ir pradeda jam trankyti krūtinę atsistojusi. Su letena neleidžia balso kelti.“

Rimantė Kulvinskytė ir jos augintinė

Rimantė kartu su vyru Povilu ir dukra Luna namuose augina pudelių veislės šunį vardu Loya. Moteris nė karto nesudvejojo pasirinkusi būtent šią veislę. „Pudeliai yra patys geriausi žmonės. Iš tikrųjų, šuns baisiai norėjo mano vyras. Loya jo išsvajota išnorėta labai ilgus metus. Be to, pudeliai nealergizuoja, mano vyras alergiškas šunims.“

Rimantė prieš įsigydama Loya išnaršė internetą, susirinko visą informaciją, susirado pačius prestiziškiausius veislynus Europoje ir iš jų išsirinko vieną Čekijoje. Be to, labai atsakingai sprendė, imti ar kalytę, ar berniuką. Loya Rimantei kainavo du su puse tūkstančio eurų.

Kaip vos tik gimus dukrai Lunai, Rimantė leido Loyai susipažinti su kūdikiu ir apie keturkojo šunybes, kai žurnalistės vyras buvo apsemtas iki kulnų, pasakos LNK gyvūnų gyvenimo būdo laida „Gyvūnų pasaulis“ su Pauliumi Kaupeliu, šį šeštadienį 17.55 val.

Rimantė Kulvinskytė su vyru ir augintine
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)