Vietą Lietuvos garsenybių padangėje Dovydas užsitikrino kartu su kolega Šarūnu Januškevičiumi nugalėjęs „X faktorių“. Prieš trejus metus TV šou laurus nuskynęs duetas „120“, užkariavęs tūkstančius širdžių, pastaruoju metu aktyviai veiklos nevykdo.

„Iki karantino grupė koncertavo miestų šventėse, privačiuose renginiuose, tačiau dabar, kaip ir daugeliui, viskas aprimo“,- sakė Dovydas.

Nors dauguma apie Dovydą sužinojo būtent dėl muzikinės veiklos, jis taip pat yra ir aktorius bei dėstytojas. Dovydas papasakoojo, kad jei reiktų pasirinkti tik vieną iš veiklų, kuria užsiimtų, tai būtų ne aktorystė ar muzika, bet prodiusavimas.

„Nors vaidyba yra vienas iš tų dalykų, man nešančių didžiausią malonumą, laikui bėgant aš supratau, kad norėtųsi daugiau kontroliuoti, todėl norėčiau daugiau režisuoti, prodiusuoti,“ - sakė Dovydas.

Dovydas išsidavė, jog beveik niekada neatsisakytų iššūkio.

„Šiaip ryžtis daug kam galiu, tikrai tikrai daug kam. Nes, nors ir jaučiu gėdą, bet man patinka labai, kai dega Dovydas,“ - šmaikštavo aktorius.

Tačiau surimtėjęs pridūrė, jog priimdamas iššūkius vadovaujasi viena, mamos išmokyta, taisykle - fiziškai, materialiai ir emociškai nekenkti kitiems žmonėms. Metus nevalgyti saldumynų, žiemą įšokti į fontaną ar viską metus išvažiuoti į Lenkiją – tokie iššūkiai Dovydo jau nenustebintų. Vienas didžiausių iššūkių – dalyvavimas „X faktoriuje“, į kurį Dovydas nuėjo „dėl babos“.

„Aš visąlaik mėgau stebinti savo gimines ir kažkada mes kalbėjom ir tiesiog baba užmetė, kad galėčiau aš eit. Tai taip ir nuėjau,“ - juokėsi dainininkas.

„Mano pramogos VEIDAI“ laidos žiūrovams Dovydas parodė ir kitą, kiek mažiau matomą savo pusę. Paklaustas, ar vaikystėje žinojo, kuo norėtų būti, Dovydas atsakė nežinojęs, tačiau paatviravo: „Aš žinojau tik, kad aš noriu būti kitokiu. Daryti kitaip, negu daro didžioji dauguma žmonių, stengtis kiek įmanoma kritiškiau pažvelgti į įvairias situacijas, atrasti savo unikalią perspektyvą.“

Aktorius bei dainininkas mano, kad kiekvieno mūsų gyvenimas yra visiškai unikalus, bet tik tuo atveju, jei pasirenkame ieškoti savo unikalumo bei individualumo. Dovydo nuomone, tai nebūtinai yra teisingiausias ar geriausias būdas gyventi, tačiau kartais vien dėl įdomumo ar dėl naujų savęs išbandymo galimybių verta ieškoti alternatyvių, unikalių perspektyvų.

Dovydas teigė, jog viena didžiausių žmonių klaidų yra per dažnas naudojimasis šablonais, papročiais bei tradicijomis.

„Tokie dalykai kaip vestuvės ar krikštynos gali įgauti labai įdomų, unikalų atspalvį jeigu tu pats susigalvoji savo tradicijas, pats sukuri savo papročius. Manau, kad dažnai klaida yra nebūti savimi,“- samprotavo Dovydas.

Kokių dar drąsių iššūkių yra priėmęs Dovydas, kas yra sunkiausia dalyvaujant šokių projekte, kaip jam sekasi dėstytojauti bei ką mano apie Lietuvos nuomonės formuotojus - interviu laidoje „Mano pramogos VEIDAI“ jau šį sekmadienį 20.45 val. per „Delfi TV“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)