Su projektu jau anksčiau atsisveikino: Monika Linkytė ir Rolandas Beržinis, Arnoldas Eisimantas ir Ieva Konopliovaitė, Vaidas Baumila ir Ieva Brigita Riepšaitė, Jovita Balčiūnaitė ir Rafal Narkevič, Monika Marija ir Justinas Mejeris-Ustin bei Eskedar Maštavičienė ir Vykintas Širmas.

Porų pasirodymus kaskart vertina komisija, kurioje šįkart – Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas, nusipelnęs Lietuvos sporto treneris Virginijus Visockas, 20 medalių iš pasaulio ir Europos pirmenybių Lietuvai parvežusi profesionali sportinių šokių šokėja Lina Chatkevičiūtė ir triskart Europos profesionalų Lotynų Amerikos šokių vicečempionas Justas Kučinskas.

Be to, dalyvius palaiko ir žiūrovai, kurie savo simpatijas kaskart gali išreikšti skambindami arba rašydami trumpąsias žinutes.

Kiekvienoje laidoje komisijos ir žiūrovų skirti balsai sudaro po pusę galutinio poros įvertinimo. Šou veda Gabrielė Martirosian ir Vytautas Rumšas.

Laidos eiga ir komisijos komentarai

Projekte liko tik šešios dalyvių poros, šiandien jie žiūrovams padovanos net po du šokius.

Pirmieji ant šokių parketo žengė Joringis Šatas ir Viktorija Šeinker-Vika. Jiedu žiūrovams pademonstravo pasadoblį.

„Šokyje buvo jaudulio,bet jūs puikiai susitvarkėte. Puikus pasirodymas“, – kalbėjo Virginijus.

„Kaip laikosi rumbos karalius? Turiu pasakyti, kad atrodėte lyg savimi pasitikintis italas. Valdėte partnerę akimis. Bet norėčiau, kad valytumėte ją ir savo judesiais“, – sakė Lina.

„Mačiau sėlinančių katino savybių, tai labai įdomu, labai įdomi pasadoblio interpretacija“, – teigė Justas.

Pora iš komisijos narių gavo 24 balus.

Pailsėjusi pora atliko antrąjį šokį – fokstrotą.

„Jūs esate labai puikūs aktoriai, užburiate, į jus įdomu žiūrėti. Šokis buvo atliktas puikiai, labai tvarkinga, sveikinu“, – kalbėjo Virginijus.

„Puikiai jauteisi šioje Barbės ir Keno situacijoje. Įvertinčiau šį šokį aukščiausiu balu, bet įvertinsiu labai žemu“, – sakė Lina.

„Šis šokis buvo labai muzikalus. Pateikėte lėlių judėjimo specifiką“, – šokiu stebėjosi Justas.

Antrą kartą komisija porai skyrė vėl 24 balus.

Sekantys aikštelėje pasirodė Edgaras Vegys ir Katerina Voropaj. Šokių projekte dalyvaujanti pora padovanojo lėtą valsą.

„Šokis labai puikus, jautrus ir įtraukiantis. Kas ta moteris mintyse? Norėčiau, kad šokio metu ji visada būtų šalia. O meilę galima ir įsivaizduoti“, – jautriai kalbėjo Lina.

„Jaučiau atsipalaidavimą, pats atsipalaidavau. Jis subtilus ir saikingas, palieka vietos fantazijai“, – sakė Justas.

„Man labai patiko jūsų šokys. Jūs esate švelnių, romantiškų šokių meistrai“, – teigė Virginijus.

Komisija Edgarui ir Katerinai skyrė 22 balus.

Kitam pasirodymui jiedu pasirinko romantiškąją rumbą.

„Pamačiau Edgaro veidą ir nurimau. Jis taip gražiai žiūrėjo į Kateriną. Jis buvo toks atsipalaidavęs“, – žavėjosi Lina.

„Rumbos buvo nedaug. Buvo daug pozicijų ir pozavimų. Katerina gražiai šoko aplink tave, tu asistavai“, – kalbėjo Justas.

„Apie techniką daug kalbėti nereikia, žingsnių daug nebuvo rumbos, buvo pozavimas. Bet šiaip pasirodymas gražus ir jautrus“, – šypsojosi Virginijus.

Teisėjai Edgarui ir Katerinai skyrė taip pat 22 balus.

Tretieji šokį demonstravo vieni projekto lyderių Kristina Radžiukynaitė-KaYra ir Justas Girdvainis. Šią savaitę jie paruošė rumbos šokį. Taip pat pora pateikė iki šiol negirdėtą staigmeną – paaiškėjo, jog garsioji lietuvių kilmės Holivudo aktorė Rūta Lee yra tolima Kayros giminaitė.

„Esate mylimiausia pora – laikas prisipažinti meilėje. Tai, kaip jūs laikote vienas kitą už rankos, įkvepia mane grįžti namo pas žmoną ir ją paimti už rankos“, – kalbėjo Justas.

„Savo judesiais ir išpildymu paimate ir teisėjus, ir publiką“, – sakė Virginijus.

„Ant parketo tampate gražesniais, nei esate gyvenime. Net baisu būtų prisiliesti, kai jūs šokate. Tai gražu ir mielai“, – gražių žodžių porai negailėjo Lina.

Jiedviems komisija skyrė 29 balus.

Antrajam šokiui jiedu pasirinko kvikstepą – jį atliko pagal serialo „Draugai“ garso takelį.

„Man labai patiko, jūs vėl mus pradžiuginote. Žiūrint į jus, jūsų emociją – jūs esate partnerystės meistrai“, – džiaugėsi Virginijus.

„Mėgstu žiūrėti į kojas, bet nepamačiau ten nieko blogo. Jūs energingi, linksmi ir mėgaujatės šiuo projektu“, – tikino Lina.

„Jūs esate žvaigždės, šviečiate mums ir žiūrovams“, – kalbėjo Justas.

Porai komisija skyrė 28 balus.

Dovilė Šeduikytė ir Edvinas Belousovas žiūrovams ir komisijai skyrė pasadoblį.

„Atlikote šokį gana sudėtingai, ne pagal pasadoblio muziką. Buvo įdomus variantas, panaudoti žingsneliai iš kitų šokių. Edvinai, noriu pasakyti tau – leisk šokti partnerei“, – patarė Virginijus.

„Edvinas puikus partneris. Puiki, graži pora. Dovilei reikia išdrįsti nugalėti Edviną. Manau, ji gali būti labai stipri. Reikėtų daugiau sau leisti“, – šypsojosi Lina.

Iš komisijos narių pora gavo 21 balą.

Kitas jų šokis – fokstrotas.

„Puiki muzika, puikus šokis, puiki Dovilės laikysena. Jos pastangos ir pakankamai kokybiškai atlikti žingsniai džiugina. Įtikinantis šokis“, – žavėjosi Virginijus.

„Dovilė gali būti labai griežta ant parketo, jos laikysena išties gera. Tau pavyksta atlikti žingsnelius, kūne minkštumo reikėtų daugiau“, – kalbėjo Lina.

„Šokant nutiko įvairių dalykų, kurių neturėjo nutikti. Bet noriu pasakyti, kad šiame šokyje buvo daugiau nepriklausomybės“, – teigė Justas.

Teisėjai jiedviems už antrąjį šokį skyrė daugiau nei už pirmąjį šokį – 24 balus.

Penktieji komisijai ir žiūrovams pasirodė energijos nestokojantys Dovydas Laukys ir Melisa Valinovič. Jiedu parengė kvikstepą.

„Komedija puikiai jums tinka, sugebate prajuokinti. Pagerėjusi technika, bet ne visur. Laikysena – žymiai geriau, mažiau netvarkos. Lauksiu finale“, – kalbėjo Lina.

„Esate viena iš porų, dėl kurių verta laukti finalo. Energetika labai didelė – vulkanas, kuris turi išsiveržti, bet neišsiveržia. Nuostabu“, – žavėjosi Justas.

„Man patiko jūsų šokis. Jūs sugebėjote tą viso šokio metu vyravysią betvarkę išlaikyti“, – pripažino Virginijus.

Dovydas ir Melisa iš komisijos narių sulaukė 28 balus.

Antrajam šokiui projekto pora pasirinko pasadoblį.

„Pritrūko balų šiam šokiui. Buvo taip stipru, buvo tokia jėga ant parketo – lyg viesulas. Neturiu daugiau ką pasakyti“, – amo neteko Lina.

„Štai kaip pavergiamos moterys. Pagaliau. Tai sunku – padaryti gali tikrai ne kiekvienas. Matome aistringumo, kilnumo charakteristikas“, – gyrė porą Justas.

„Jeigu būtų čia bulius, būtų nepuolęs, tik sumirksėjęs. O jei būtų nusprednęs pulti, Dovydas būtų nepastebėjęs, kad jį puola“, – žavesio neslėpė Virginijus.

Projekto teisėjai poros šokio idėja patikėjo – skyrė 30 balų.

Paskutinieji pirmąjį šokį laidoje sušoko Richardas Jonaitis ir Eglė Bertulytė. Pora pademonstravo fokstrotą.

„Tai pavyzdys, ką šis projektas ir šokiai daro su žmonėmis. Šauniai, kitas žmogus“, – šypsojosi Justas.

„Puiku. Daug tvirtesni žingsniai, pagerėjusi laikysena. Sėkmės“, – kalbėjo Virginijus.

„Šis šokis – tai, ką jūs sugebate daryti gerai. Tai nuostabu, vyksta kalėdinis stebuklas. Reikėtų tik išraiškos, vyšnelės ant torto“, – sakė Lina.

Komisija porai skyrė 23 balus.

Kitas Richardo ir Eglės šokis – čia čia čia.

„Tu išjudėjai – daug artikuliacijos. Bet ne muzikoj, ne ritme. Šokote atskirai“, – kritikos šįkart negailėjo Justas.

„Kai šokote poroje, buvo neblogai. Bet kai šokote vienas šalia kito, buvo nemažai problemų“, – sakė Virginijus.

„Siužetas gražus, nuotaika kalėdinė. Bet nebuvo muzikos. Šio šokio pavadinimas galėtų būti „Kalėdinė bauda“, – pokštavo Lina.

Teisėjai porai skyrė 18 balų.

Laidos rezultatai

Daugiausiai komisijos balų šioje laidoje surinko Dovydas ir Melisa – net 58.

Tuo tarpu paskutiniais pagal komisijos balus liko Richardas ir Eglė. Deja, bet nepadėjo ir žiūrovų balsai – pora paliko projektą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)