LNK laidoje „KK2 penktadienis” apsilankęs vyras papasakojo, kokia jo nuomonė apie koronavirusą.

„Iš pat pradžių sakiau, kad nereikia bijoti, reikia susigyventi su virusu. Reikia gal net padėkoti, kad virusas daugumai žmonių padėjo atkreipti dėmesį į tai, kaip gyvename. O kai imame kovoti su virusu, jis elgiasi labai protingai,jis mutuoja. <...> O skiepai nebus veiksmingi“, – kalbėjo Viktoras.

Tiesa, paklaustas, ar pats sirgęs naujuoju virusu, politikas kalbėjo miglotai.

„Galbūt ir sirgau. Ir to neslepiu. Nesikreipiau į mediciną, man to nereikėjo. Kai tikrinausi, viruso nebuvo, bet gal anksčiau jis buvo?“, – teigė jis.

Tiesa, prieš kurį laiką pasirodė žinia, kad Viktoras Uspaskichas ne tik pats persirgo koronavirusu, bet ir užkrėtė žurnalistą Andrių Tapiną pokalbio metu.

„Gal jis mane užkrėtė, gal aš jį. Mes galėjome bet kur užsikrėsti. Jis labai daug kontaktuoja. Aš rinkimų metu irgi daug važinėjau. <...> Sunkiau serga tie, kurie pergyvena, bijo. Po rinkimų kosėjau, bet temperatūros beveik nebuvo. Bet su skoniu ir uosle buvo viskas tvarkoj“, – kalbėjo žinomas vyras.

Politikas buvo tiesiog išmuštas iš vėžių, kai scenoje pasirodė grupė „Krystal“. Išvydęs jos lyderę Kristiną Ivanovą, Uspaskichas kone pametė galvą.

„Kristina yra tokia seksi... Aš jai vienai daugiau galėčiau pasakyt, nei prieš kamerą. Kai pamačiau ją pirmą kartą, pagalvojau, kad ji įdomi. <…> Simpatija sena, bet platoniška... Gal ir nueisime pavakarieniauti, jei Kristina sutiks“, – liejosi komplimentai iš Viktoro lūpų.

Paklaustas, kaip išlieka sveikas ir stiprus, politikas neslėpė propaguojantis itin sveiką gyvenimo būdą ir neturintis žalingų įpročių.

„Mėsos nevalgau, papildų nevartoju, alkoholio nevartoju. Kartais vyną. Bandau lavinti save. <...> Aš beveik niekada nesergu. Jaučiuosi lyg 35-erių“, – šyptelėjo V. Uspaskichas.

Išgirdęs klausimą apie vaikus, vyras liko diplomatiškas – tiesiai į klausimą neatsakė.

„Kiek yra vaikų, visais pasirūpinu. Myliu vaikus, mėgstu vaikus ir džiaugiuosi, kad Dievas manęs neaplenkė. Ir suteikė man tokį džiaugsmą. Nieko neneigiu. Paaugs vaikai, patys apie save pasakys, – atvirai pasakojo žinomas politikas. Jis nepasimetė ir išgirdęs klausimą apie lavinamąjį vaikui skirtą kilimėlį, kurį akyliausieji pastebėjo tiesioginės transliacijos iš Viktoro namų metu. – Džiaugiuosi, kad mano aplinkoje yra vaikų lavinimo žaisliukų. Viskas tvarkoj, turiu ir anūkų, ir vaikų.”

A. Guogos pažadui, kad kiekvienam gimusiam vaikui būtų skiriama 10 000 eurų, jis neprieštarauja, bet „jeigu reikia paskatinti ir jei tie 10 000 paskatins gimstamumą, tai ir 20 000 reikia mokėti, bet manęs skatinti daryti vaikų nereikia“.

Ėmus kalbėti apie ekonominę situaciją ir pragyvenimą pandemijos metu, verslininkas teigė, jog terpę kūrybingiems žmonėms galima rasti bet kokiu atveju. Laidoje dalyvavo dvi atlikėjos, pasiteiravs, kaip šiuo metu derėtų elgtis joms, V. Uspaskichas buvo konkretus.

„Reikia dainuoti Dievui. Jis išgirs”, – sakė Viktoras.

Tiesa, karantino metu net ir jam pritrūko grožio specialistų teikiamų paslaugų.

„Bandžiau kirptis pats, buvau apaugęs visiškai. Labai laukiau, kol galėsiu nuvažiuoti pas savo kirpėją. Dabar buvau prieš karantiną, prašiau apkirpti kuo trumpiau“, – juokėsi politikas ir verslininkas.

Laidoje Viktoras prisipažino ir apie tai, kad labai greitai Lietuvoje jo nebematysime. Jis iškeliauja į Tailandą, kuriame atšvęs Naujuosius metus ir toliau plėtos naują verslą.

„Aš ten investavau, apie 70 apartamentų turiu. Dalis veikia, dalyje užbaiginėjama statyba“, – pasakojo V. Upaskich.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)