„Gyvenimas tai kaip vienas ilgas, geras TV šou, kuriame yra visko – ir dramos, ir kuriozų, ir netikėtumo, ir juoko. Tik tiek, kad neturi pultelio ir negali perjungti, jeigu kartais kažkas nepatiko. Bet gruodžiui mes paruošėme šį šou. Humoras, muzika, įspūdinga scena, ir geriausi Lietuvos aktoriai – visa tai išvysite naujame TV3 šou „Klo(u)nai“. Be to, žiūrovų laukia naujas ir netikėtas vedėjų duetas. Šou patikėjome vesti aktoriui, komedijinio žanro virtuozui Sakalui Uždaviniui ir žodžio kišenėje neieškančiam, charizmatiškam operos solistui Rafailui Karpiui. Ant jų pečių guls darbas klonų laboratorijoje, o dar geresnę nuotaiką kurs gyvai grojanti grupė. Negana to, „Klo(u)nai“ – tik viena iš naujovių“, – pranešime spaudai projektą pristatė Arvydas Rimas, TV3 kūrybos direktorius.

Televizijos studijoje bus įrengta moderni laboratorija, kurioje „klonuojamos“ Lietuvos įžymybės: muzikos, politikos, visuomenės, interneto ir kitų sričių Lietuvos žvaigždės.

Projekte dalyvaus garsiausi mūsų šalies kino, teatro ir televizijos aktoriai: Ineta Stasiulytė, Arūnas Sakalauskas, Lina Rastokaitė, Ramūnas Rudokas, Aistė Lasytė, Šarūnas Banevičius, Gabrielė Malinauskaitė-Rudzienė, Ramūnas Šimukauskas.

„Labai džiaugiamės, kad projekte sutiko dalyvauti tokio kalibro aktoriai. Ši laida nebus turnyras ar konkursas tarp aktorių. Tai bus žaidimas, smagus televizinis šou. Aktoriai turės vienintelę užduotį – būti kuo panašesni į klonuojamą garsenybę. Juk aktorius prie TV ekranų stebės ne tik žiūrovai, bet ir tos garsenybės. Todėl kiekvieno noras yra įsikūnyti kaip įmanoma geriau “, – sakė šou prodiuseris S. Urbonavičius-Samas.

Žiūrovai galės įvertinti, kam laidoje geriausiai pavyko virsti įžymybės klonu. Šou kulminacija – klono ir klonuotos įžymybės susitikimas gyvai, TV eteryje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)