„Tai tikrai nebus įprasta augintinių laida. Norime pasidalinti įvairiomis temomis ir patarimais, kuriuos šeimininkai galės pritaikyti namuose iškart po laidos ir taip keisti savo augintinių gyvenimo kokybę. Svarbu ir tai, kad laidą kuriu ne aš, o patys šeimininkai,“ - pranešime spaudai atskleidžia laidos vedėja Agota Jakutytė, Lietuvoje žinoma kaip itin sveiko, raw mitybos pagrindu paremto, augintinių maisto ZENOO pradininkė. - Feisbuko grupėje „Nuo letenos iki uodegos“ visi gali dalintis savo atradimais ar iškilusiomis problemomis, pamatę didelį susidomėjimą ir aktualumą tema mes sukursime laidą, tam kad į opiausius klausimus būtų atsakyta kuo didesniam augintinių šeimininkų ratui.“

Anot A. Jakutytės, labai svarbu atrasti naują šiuolaikišką požiūrį į ištikimiausius žmogaus draugus. Laidose įvairūs pašnekovai dalinsis naujais ir unikaliais patarimais, kurie pakeis kiekvieno augintinio ir jo šeimininko gyvenimus. „ Kadangi pastaruosius 5 metus labai aktyviai semiuosi patirties ir žinių iš Kalifornijos, Kanados bei Suomijos nepriklausomų specialistų – noriu visa tai atnešti ir į Lietuvą. Manau, augintinių šeimininkai yra labiau nei bet kada pasiruošę inovatyviems ir moderniems sprendimams, kurie padėtų susipažinti su natūralia augintinių gyvensena, o pablogėjus sveikatai, ne tik gydyti simptomus, bet ir suprasti priežastis. Todėl, laidoje žiūrovai išgirs interviu ne tik su Lietuvos specialistais, bet ir užsienio žinovais,“ – dalinasi laidos „Nuo letenos iki uodegos“ kūrėja.

Laida "Nuo letenos iki uodegos"

Pirmojoje laidoje susipažinsite su šunų hidroterapijos ir akupunktūros ypatumais, išgirsite specialistų komentarus bei šeimininkų ir jų augintinių istorijas. Laidos vedėja neslepia, kad ateityje ji bei jos pašnekovai dalinsis žiniomis ir apie kates bei kitus naminius gyvūnus.

„Kadangi ne tik labai myliu gyvūnus, bet ir pati esu ne vieno keturkojo „mama“, suprantu, kad kartais mes norime visko ko geriausia savo augintiniams ir dažnai papuolame į populiarumo bumą ar esame suvilioti įvairiausio marketingo. Todėl atsirinkti tai, kas geriausia tavo augintiniui labai sunku, bet tikiu, kad mūsų laida padės atsakyti į labai daug klausimų ir rasti geriausius sprendimus bus lengviau,“ – užtikrina A. Jakutytė.

Laidą „Nuo letenos iki uodegos“ stebėkite kiekvieną antradienį 18 val. per Delfi TV.

Kviečiame augintinių šeimininkus aktyviai dalintis patirtimi ir kilusiais klausimais specialioje Facebook grupėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)