Su projektu jau anksčiau atsisveikino: Arnoldas Eisimantas ir Ieva Konopliovaitė, Vaidas Baumila ir Ieva Brigita Riepšaitė, Jovita Balčiūnaitė ir Rafal Narkevič, Monika Marija ir Justinas Mejeris-Ustin bei Eskedar Maštavičienė ir Vykintas Širmas.

Porų pasirodymus kaskart vertina komisija, kurioje šįkart – Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas, nusipelnęs Lietuvos sporto treneris Virginijus Visockas, 20 medalių iš pasaulio ir Europos pirmenybių Lietuvai parvežusi profesionali sportinių šokių šokėja Lina Chatkevičiūtė ir pasaulio bei Europos Lotynų Amerikos šokių taurių laimėtoja Eglė Visockaitė.

Be to, dalyvius palaiko ir žiūrovai, kurie savo simpatijas kaskart gali išreikšti skambindami arba rašydami trumpąsias žinutes. Kiekvienoje laidoje komisijos ir žiūrovų skirti balsai sudaro po pusę galutinio poros įvertinimo.

Šou veda Gabrielė Martirosian ir Vytautas Rumšas.

Pirmieji šokių aikštelę šį šeštadienį išbandė Edgaras Vegys ir Katerina Voropaj. Pora komisijai ir žiūrovams namuose pristatė Vienos valsą.

„Edgarai, tai buvo gražu, gražu ir dar kartą gražu. Pirmą kartą mačiau istoriją, kurią jūs papasakojote, užuot galvojęs apie žingsnius ir kaip juos sušokti. Giriu jus iš visos širdies“, – šypsojosi komisijos narė E. Visockaitė.

„Be galo švarus šokis techniškai: pakėlimai buvo labai geri, partnerės nuleidimai ir pakėlimai, vedimas – taip pat“, – antrino L. Chatkevičiūtė.

„Tai buvo puikus šokis, buvo smagu žiūrėti jūsų šokio išpildymą“, – jautrų poros pasirodymą gyrė V. Visockas.

Katerina ir Edgaras iš viso pelnė 25 komisijos balus.

Monika Linkytė ir Rolandas Beržinis ne kartą demonstravo jautrius pasirodymus. Sykį dainininkė eteryje net pravirko, prisipažinusi, kad jai buvo sunki savaitė, o šis šou reikalauja daug jėgų. Tačiau šįkart Monika ir Rolandas pristatė kovos menų įkvėptą sambą. „Moku už save ir pastovėti, manęs lengvai nepastumsi“, – teigė žinoma atlikėja.

„Aš įvertinu Monikos puikius pasiekimus standartiniuose šokiuose. Šiandien mus Monika stebina originalumu. Labai originalus pasirinkimas, aišku, gali būti toks sambos stilius“, – vertino L. Chatkevičiūtė, tačiau pridūrė, ko jai pritrūko.

„Monikai linkiu įvaldyti moterišką galią“, – pridėjo komisijos narė, patikusi, kad jau kuris laikas poros pasirodymuose jai pristinga lengvumo, grakštumo. Lina net išdavė, kad Monikai projekte išsivystė kiek netikėta baimė. Kartą dainininkė, avėdama aukštakulnius, vos stipriai nenukrito. Nuo to karto Monika vengia avėti batelius su kulnu. O būtent šios detalės pasirodyme Lina ir pasigedo. Dainininkė patikino, kad su šia baime pasistengs kovoti – ar pavys parodys laikas.

„Mes visą laiką jums duodavome pastabų, kad nėra emocijų. Šįkart viskas buvo kitaip. Dabar rimtas kovos menas, o viskas daroma su šypsenėle. Man pasirodė keista. Sambos žingsniai nebuvo tvirti“, – kritikavo V. Visockas.

„Jūsų šokis atrodė kaip lengvas apšilimas prieš lemiamą smūgį“, – tarė E. Visockaitė.

Poros pasirodymas įvertintas 19 balų.

Richardas Jonaitis ir Eglė Bertulytė įpusėjus projektui pristatė lėtą valsą.

„Buvo nemažai ritminių klaidelių, reikėtų vis dėlto šokį pašlifuoti“, – tikino V. Visockas.

„Aš manau, Richardai, jeigu jūsų šokį žiūrėtume be muzikos, tai buvo gražu, esate elegantiškas vyras, plaukiantis per parketą. Nelaimei, garsas ir vaizdas ne visada sutampa. <...> Palinkėčiau susiimti ir susidraugauti su ta muzika“, – sakė E. Visockaitė.

„Richardai, atsipalaiduokite. Iš tiesų esate vyriškas, tikslus, tokią choreografiją atlikti reikia laiko. Žinau, kad mokate parodyti spektaklį, kurio aš laukiu. Šįkart pamačiau nuostabų lėtą valsą, atliktą aukštame lygyje. Norėčiau, kad nepamirštumėte, kas yra jūsų stiprybė šiame projekte“, – šypsojosi L. Chatkevičiūtė.

Komisija porai iš viso skyrė 20 balų.

Džaivo ritmu šįkart sukosi Dovilė Šeduikytė ir Edvinas Belousovas.

„Labai laukiau naujo jūsų spektakliuko, jis manęs nenuvylė. <...> Apatinė jūsų kūno dalis šiek tiek jus paveda“, – teigė E. Vicoskaitė.

„Nuotaikingas, labai energingas šokis. Energija buvo virš visko šiame šokyje. Tai, ką išdarinėjote ant parketo, buvo labai dinamiška. Tikrai nebuvo nuobodu. Techniškai pirma pusė šokio – jau geriau. Kūnas jau atsipalaidavęs. Bet vienas momentas man užkliuvo už akies. Besisukant Dovilė išsigando ir ji sustingo“, – tikino L. Chatkevičiūtė.

„Jūsų pasirodymai labai smagūs, gerėja technika, ašis gera, jau nerėžia akies. Jūs labai stengiatės ir jūsų pastangos tikrai geros. Sėkmės“, – linkėjo V. Visockas.

Teisėjai porai skyrė 21 balą.

Joringis Šatas ir Viktorija Šeinker-Vika pademonstravo jausmingą rumbą, kuri sulaukė komisijos komplimentų.

„Joringi, šis šokis buvo wow. Wow. Nebuvau pastebėjus, kad tu toks plastiškas. Tavo viršus, rankos buvo labai plastiškos. Buvo labai gražu. Atskleidei savo naujų talentų. Rumba tau tinka. Tu – rumbos karalius“, – gyrė L. Chatkevičiūtė.

„Bravo. Labai geras šokis, įtikinantis. Jis buvo labai tinkantis jums. Rumboje galima papasakoti daug istorijų. Jūs pasirinkote temą, kurią puikiai išpildėte“, – pastebėjo V. Visockas.

„Joringi, bravo! Man viskas patiko. Netgi labai. Pirmą kartą mačiau jus be perdėtos vaidybos. Tiesiog sušokant šokį, kaip reikia, Parodėte šokio esmę. Bravo“, – antrino E. Visockaitė.

Komisijos nariai porai iš viso skyrė 25 balus.

Dovydas Laukys ir Melisa Valinovič projekte laikomi šou favoritais. Ne vienas komisijos narys smalsavo, ar tikrai grupės „120“ narys niekada nelankė šokių, kadangi jo kūnas, regis, tam kuo puikiausiai sutvertas. Šįkart Dovydas su partnere pristatė lėtą valsą.

„Na, puikus pasirodymas. Bet iš jūsų visada laukiame gero pasirodymo, kadangi jūs mus išlepinote. Šįkart jūsų pasirodymas buvo geras, neskaičiuojant kai kurių klaidų. Bet kodėl šiandien nėra polėkio? Anksčiau jį mokėdavote parodyti. Norėjosi iš jūsų daugiau emocijų, kad patys džiaugtumėtės šokiu, ne tik mus džiugintumėte“, – tikino V. Visockas.

„Man labai liūdna šį vakarą, nes šokis buvo be druskos, be pipirų ir apskritai be prieskonių. Jis buvo panašus į dietinį ryžių paplotėlį. Manau, kad Dovydas turi visas galimybes laimėti šį projektą. Patarimas būtų toks, nebegalvokite apie techniką, tiesiog mėgaukitės būdami ant parketo“, – komentavo E. Visockaitė.

„Galvoju, kad Dovydui buvo sunku šokti su fraku, – juokavo L. Chatkevičiūtė. – Buvo geras lėtas valsas.“

Pora iš viso pelnė 25 komisijos balus.

Šokių vakarą uždarė Kristina Radžiukynaitė-KaYra ir Justas Girdvainis parodę laukinę ir itin aistringą sambą.

„Jūsų visi šokiai šiame projekte buvo geri. Jūs niekada nenuviliate. <...> Jūs iškėlėte kartelę labai aukštai ir jau sunku ją peršokti. Na, nieko. Kitą kartą vėl bus šedevras. Net ir dailininkas negali nutapyti jų vieną po kito. Esate viena stipriausių šio projekto porų“, – tikino E. Visockaitė.

„Samba visai nelietuviškas šokis, bet, manau, KaYra visai neblogai atliko Shakiros vaidmenį. Tikrai ne kiekvienas lietuvis išdrįstų parodyti tai, ką išdarinėjote ant šio stalo. Didžiausią įspūdį paliko šio pasirodymo pradžia ir pabaiga, kai Kristina atliko sambos judesius. Norėjosi šiek tiek daugiau laisvumo, daugiau pagundymų, kurių sambai visada reikia daug“, – sakė L. Chatkevičiūtė.

„Jūs esate pora kaip dvi obuolio puselės. Tai – svarbiausias dalykas, kai žmonės išeina ant parketo“, – gyrė V. Visockas.

Pora pelnė 27 komisijos balus – tai aukščiausias aštuntosios laidos rezultatas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (168)