Atvykęs į laidos filmavimą, Dovydas prisipažino, kad nebuvo matęs nė vienos laidos. Tad, jei būtų žinojęs jos formatą, būtų pasiruošęs ir panaikinęs mobiliajame tam tikrus dalykus. Tik prasidėjus pirmajai apžiūrai, Timūras žiūrovams parodys, kokios merginos nuotrauka ant Dovydo mobiliojo telefono viršelio bei šmaikščiai patrauks per dantį dėl auksinio vestuvinio žiedo ant rankos, rašoma pranešime spaudai.

Dovydas Laukys /Foto: 2TV

„Man patinka gražios moterys. Taip pat, kaip šokiuose vedu ant parketo, man patinka ir vesti“, – juokaus D. Laukys.

Nors laidoje dalyviai turi skambinti ne vienam savo pažįstamam ar telefone esančiam kontaktui, apie kurį ne retai nieko neatsimena, tačiau kartais dalyviai turi išsisaugoję ir labai svarbių bei rimtų žmonių numerius. Šį vakarą, paskutinėje užduotyje D. Laukys ryšis skambinti kunigui, vyriausiajam policijos kapelionui Algirdui Toliatui.

„Laba diena, Algirdai, aš labai viršijau greitį ir gavau baudą, tačiau norėčiau, kad ją prisiimtų mano draugas, nes bijau atsakomybės“, – pokalbį su A. Toliatu pradės D. Laukys.

Kokio atsakymo jis sulauks, sužinosite laidoje. Taip pat vienoje iš laidos „Duok paskambinti“ užduočių Timūras ragins Dovydą paskambinti žmonai ir, žinoma, jis sutiks. Tik kieno numeris bus surinktas? Sužinokite jau šį trečiadienio vakarą, 22 val., per kanalą 2TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)