Su projektu „Šok su žvaigžde“ iki šio vakaro atsisveikino jau trys poros. Ankstesnėse laidose šou paliko dainininkė Monika Marija ir profesionalus šokėjas Justinas Mejeris-Ustin, verslininkė Eskedar Maštavičienė ir jos šokių partneris Vykintas Širmas bei Jovita Balčiūnaitė su šokėju Rafal Narkevič.

Porų pasirodymus kiekvieną savaitgalį vertina komisija, kurią šį šeštadienį sudarė Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas, nusipelnęs Lietuvos sporto treneris Virginijus Visockas, 20 medalių iš pasaulio ir Europos pirmenybių Lietuvai parvežusi profesionali sportinių šokių šokėja Lina Chatkevičiūtė, pasaulio ir Europos Lotynų Amerikos šokių taurių laimėtoja Eglė Visockaitė. Laidą kiekvieną šeštadienį veda Gabrielė Martirosian ir Vytautas Rumšas jaunesnysis.

Be to, dalyvius palaikė ir žiūrovai. Kiekvienoje laidoje komisijos ir žiūrovų skirti balsai sudaro po pusę galutinio poros įvertinimo.

Laidos eiga ir komentarai

Pirmieji šįvakar ant šokių parketo pasirodė Monika Linkytė ir Rolandas Beržinis. Jiedu sušoko ritmingąjį čia čia čia pagal puikiai visiems pažįstamą kūrinį.

„Džiaugiuosi, kad Monika pradėjo vis labiau atsipalaiduoti šokdama“, – sakė E. Visockaitė.

„Jūsų pora iš tiesų žavinga. Matau, kad atsiskleidžiate vis labiau ir labiau. Tačiau jums patinka mane erzinti – po praeito puikaus pasirodymo jaučiuosi kiek sutrikusi“, – komentavo L. Chatkevičiūtė.

„Labai patiko, kad jūs nebebijote šypsote, ko nemačiau anksčiau“, – teigė V. Visockas.

Porai komisija skyrė 19 balų.

Antrieji sceną išbandė Dovydas Laukys ir Melisa Valinovič. Pora dar kartą atsiskleidė sušokusi fokstrotą.

„Dovydas atrodė gražiai drovus, tai tiko šiam pasirodymui. Fokstrotas išėjo neprastas“, – šyptelėjo L. Chatkevičiūtė.

„Buvo labai graži pradžia, temos vystymas. Pati atmosfera labai gera“, – teigė V. Visockas.

„Neleisiu šiandien manęs užhipnotizuoti jūsų gabumams – jūsų ašis yra kiek pasvirusi į priekį. Tačiau jūs savo tikslą pasiekėte“, – sakė E. Visockaitė.

Komisija Dovydui ir Melisai skyrė 26 balus.

Sekantys ant parketo žengė Richardas Jonaitis ir Eglė Bertulytė. Jiedu įpusėjus laidai pasirinko tango šokį.

„Matau labai didelę pažangą. Man patiko, kad jūs pradėjote suprasti partnerio žingsnio kalbą“, – džiaugėsi V. Visockas.

„Jūs stebėtinai gerai pasirenkate personažus savo šokiams, taip pat puikiai į juos įsikūnijate. Jums sekėsi labai neblogai, išskyrus tai, kaip šokote tango poroje“, – teigė E. Visockaitė.

„Richardas yra siužetų meistras. Pateikiate vis naują istoriją. Tačiau ne viskas ėjosi pagal planą“, – komentavo L. Chatkevičiūtė.

Pora pelnė 21 balą.

Ketvirtieji scenoje pasadoblį sušoko Edgaras Vegys ir Katerina Voropaj.

„Įspūdingas šokis, bet Edgaras apsunkino sau užduotį įsikūnydamas į tokį personažą“, – porą vertino E. Visockaitė.

„Iš tiesų gerus dalykus darote, pajautimas yra“, – sakė L. Chatkevičiūtė.

„Jūsų kompozicija buvo puiki. Bet man pritrūko kūno kalbos“, – komenatvo V. Visockas.

Porai komisija skyrė 20 balų.

Penktieji šokių aikštelėje pasirodė Kristina Radžiukynaitė-KaYra ir Justas Girdvainis. Jiedu sušoko čia čia čia.

„Jūs šaunuoliai. Didžiuojuosi, kad turime jus mūsų projekte. Jūsų šokis karūnavo jūsų kelią“, – šypsojosi L. Chatkevičiūtė.

„Jūs pavarėt. Viskas buvo taip, kaip ir turtų būti – ir paprasta, ir techniška, ir nuoširdu“, – simpatijų neslėpė V. Visockas.

„Šiandien įvyko stebuklas“, – pridūrė E. Visockaitė.

Pora pelnė 28 balus.

Šeštuoju numeriu pasirodė Dovilė Šeduikytė ir Edvinas Belousovas – jiedu pademonstravo kvikstepą.

„Nuostabus choreografinis vaizdelis. Dovile, jūs padarėte didžiulę pažangą“, – sakė V. Visockas.

„Aš manau, kad Dovilė yra greičiausiai tobulėjanti dalyvė projekte“, – komentavo E. Visockaitė.

„Per savaitę sugebate padaryti labai daug. Iš lėliukės virstate į drugelį, sparnai skleidžiasi“, – tikino L. Chatkevčiūtė.

Porai komisija skyrė 26 balus.

Septintieji ant parketo žengė Joringis Šatas ir Viktorija Šeinker. Jiedu pristatė sambą.

„Visą laiką repetavote sambos pradžią, bet kai pradėjote bėgioti, viskas dingo. Jūs visą laiką atrodote išsigandęs“, – stebėjosi E. Visockaitė.

„Joringis yra ryškus personažas. Bet nepyk – šiandien nebuvai geriausia versija. Atrodei šiek tiek išsigandęs“, – sakė L. Chatkevičiūtė.

„Man užtenka ir to, kad Joringis yra šio projekto personažas. Bet šitame šokyje pritrūko drąsos. Nebuvo sambos esmės“, – kalbėjo V. Visockas.

Pora iš viso surinko 18 balų.

Aštuntieji lėto valso ritmu šokių aikštelėje šeštadienio vakarą sukosi Vaidotas Baumilas ir Ieva Brigita Riepštaitė.

„Valsas buvo labai dinamiškas, aktyviai judėjote. Žinote, kokie valso tikslai – skrydis į tolį“, – sakė L. Chatkevičiūtė.

„Šokis buvo truputėlį kampuotas. Bet šokis buvo puikus – buvo malonu žiūrėti“, – komentavo V. Visockas.

„Šis šokis vadinasi lėtas valsas, bet jis lėtas nebuvo. Reikėtų daugiau kontrolės kojose. Bet šokis buvo puikus“, – tikino E. Visockaitė.

Porai komisija skyrė 27 balus.

Paskutinieji „Šok su žvaigžde“ scenoje šeštąjį šeštadienį pasirodė Arnoldas Eisimantas ir Ieva Konopliovaitė. Jiedu sušoko pasadoblį.

„Pamačiau, supratau ir pajutau, kad jūs esate šaunuoliai. Puiku, jei eisite šiuo keliu, bus viskas gerai“, – džiaugėsi V. Visockas.

„Pats šokis, kaip meno forma, buvo nuostabus. Bet vertindama kaip pasadoblį susiduriu su keblumais“, – sakė E. Visockaitė.

„Šis šokis buvo išskirtinis. Jo negalima vertinti technikos parametrais. Tai buvo pasadoblio transformacija. Užpildėte mano širdį gėriu“, – porai komplimentų negailėjo L. Chatkevičiūtė.

Šokėjams komisija skyrė 27 balus.

Komisijos ir žiūrovų balsai

Iš komisijos narių daugiausiai balų surinko Kristinos Radžiukynaitės-KaYros ir Justo Girdvainio pora.

Tuo tarpu mažiausiai komisijos palaikymo šįkart sulaukė Joringis Šatas ir Viktorija Šeinker.

Nepaisant to, susumuoti komisijos narių ir žiūrovų balsai nulėmė, jog projektą ketvirtieji turi palikti Vaidas Baumila ir Ieva Brigita Riepštaitė.

Delfi apklausa

Belaukdami šio šeštadienio šokių projekto rezultatų savo skaitytojų klausėme, kas, jų manymu, turėtų palikti projektą. Rezultatus galite pamatyti čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (187)