Prisiminti senus laikus filme teks ir ne vienai muzikos bei šou pasaulio žvaigždei. Bendroje filmo scenoje susitiks ir senais laikais vykusius vakarėlius namuose prisimins Arūnas ir Inga Valinskai, Žilvinas Žvagulis, Aleksandras IvanauskasFara ir Birutė Dambrauskaitė, rašoma pranešime spaudai.

Į laikotarpį prieš dvidešimt penkerius metus persikėlęs Arūnas Valinskas su nostalgija prisiminė senus laikus ir patikino, jog sukurta aplinka ir atlikėjų stilius neabejotinai juos priminė. Vis tik vieno dalyko A. Valinskui scenos filmavimo metu pritrūko: „Trūko to anų laiko jaunatviško šėliojimo, nes trūko laiko. Bet neabejoju, kad jei būtume su kolegomis ilgiau pasėdėję, būtume sukūrę atskiro filmo vertą siužetą.”

Muzikinėje komedijoje vaidmenys atiteko ir kitiems žinomiems veidams: Astai Meschino, Erikai Vitulskienei, grupėms Rebelheart, ŽAS ir Bavarija, Džordanai Butkutei, KaYrai, Justinui Jaručiui, Monique, Irmai Jurgelevičiūtei, Igoriui Kofui, Livetai Kazlauskienei, Elenai Puidokaitei – Atlantai, Andriui Užkalniui ir Skaivai Jasevičiūtei. Filmo kūrybinės komandos tikslas buvo atkurti kiekvienos žvaigždės įvaizdį prieš dvidešimt penkerius metus. Stilistė Milda Metlovaitė patikina, kad užduotis nebuvo iš lengvųjų.

„Įdomiausias dalykas tai, kad visa mada sukasi ratu ir būtent to laikotarpio stilius labai panašus į šiandienos. Tarkim, Asta Meschino atsiuntė savo tų laikų nuotrauką ir aš jai sakiau, kad žmonės dabar taip apsirengę vaikšto. Kontrastą sukurti nebuvo lengva, todėl čia ypač didelį darbą padarė grimo ir plaukų komanda. Jei drabužiai ir panašus į šių dienų, tai tokių makiažų ir šukuosenų, kokias atkūrėme šiame filme, garantuotai jau niekas nesidaro“, − juokiasi Milda Metlovaitė.

Stilistė pasakoja, jog šis filmas žvaigždėms sukėlė sentimentalių jausmų ir leido bent trumpam sugrįžti į praeitį ir prisiminti senus gerus laikus. Milda juokiasi, kad ne vienam atlikėjui buvo ir šiek tiek neramu, kaip jie atrodys, nes tų laikų stilius dabar jiems tiesiog kelia juoką.

„Labai norėjosi iš pačių žvaigždžių išgirsti, kad jie bent kažką iš tų laikų yra išsaugoję. Tačiau juk per tiek metų keitėsi atlikėjų figūra ir tie patys drabužiai jau nebetinka. Todėl pavyzdžiui Džordanos senų laikų įvaizdį iš vieno žinomo klipo atkūrėme analogišką, koks jis buvo prieš daugiau nei du dešimtmečius. O štai Livetai Kazlauskienei pavyko panaudoti ir to laikotarpio ilgaaulius, į kuriuos labai pasistengus pavyko ir vėl įtilpti“, − pasakoja Milda Metlovaitė.

Muzikinė komedija „Tech Top 2020: Ateities įkrova“ žiūrovus nukels dvidešimt penkeriais metais atgal į praeitį ir per humoro prizmę pateiks tuometinio žmogaus santykį su technika. Kaip susitvarkyti su žmona, kuri savo neįtikėtinomis vizijomis nori pasidalinti su visa Lietuva ir kokiuose netikėtuose vaidmenyse pasirodys šou pasaulio žvaigždės, išvysti bus galima lapkričio 10 dieną, 19:30 per LNK.

Muzikinės komedijos metu taip pat bus paskelbta „Tech Top 2020” apdovanojimuose visuotino žmonių balsavimo ir ekspertų komisijos išrinkta geriausia šių metų technika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)