Martynas Tyla neslėps pasipiktinimo iš Seimo nario Tomo Tomilino išgirdęs, kad verslas visiems piliečiams turėtų būti dėkingas už paramą, nes tai – visų mokesčių mokėtojų pinigai.

„Esame tokie pat mokesčių mokėtojai, kuriantys darbo vietas, o jūs neleidžiate mums dirbti!“ – jau šį ketvirtadienio vakarą 20 val. pokalbių laidoje „Bučiuoju, Rūta“ per LNK piktinsis M. Tyla.

„Mūsų teatriukas – ant žlugimo ribos, aš, kaip ir daugelis kitų, sukūrusių sau darbo vietą, esame tiesiog išdurti valdžios“, – pasipiktinimo neslėps garsus lėlininkas, teatro „Avilys“ įkūrėjas Arūnas Pakulevičius.

Tuo metu devynių restoranų bendrasavininkas Arminas Darasevičius pasakos, kad valstybės paramos dėl pavasarį kelis mėnesius trukusio karantino nepakako, rašoma spaudos pranešime.

Arminas Darasevičius

Arminas pasakos uždaręs tris restoranus, vienas kurių „Time“, buvęs tarp pačių geriausių Lietuvoje, duris užvėrė po aštuonerių metų darbo.

„Teko atleisti beveik pusšimtį žmonių...“, – pasakos A. Darasevičius.

„Norintys susitaupyti, jau dabar turėtų kuo skubiau peržiūrėti savo išlaidas, ir apkarpyti jas nebūtiniems dalykams, tokiems kaip pramogos ar poilsis. Taip pat kiekvienas turėtų atidžiau peržiūrėti, kiek perkate maisto. Per karantiną žmonės buvo linkę labiau gaminti namuose, padidėjo išlaidos maistui, tačiau akivaizdu, kad jo perkama daugiau, nei reikia, tad dalis – išmetama“, – patarimais, kaip taupyti pinigus, dalinsis ekonomistė, Ekonomikos ir inovacijų viceministrė Jekaterina Rojaka.

Pokalbių laida „Bučiuoju. Rūta“ – jau šį ketvirtadienio vakarą, 20 val., tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)