Pirmoji scenoje pasirodė Deimantė Vaičiūtė-Dejmukas. Šių dienų hitą atlikusi video tinklaraštininkė, „TikTok“ žvaigždė sulaukė pastabų dėl jaudulio ir nebendravimo su publika, rašoma projekto organizatorių pranešime spaudai.

„Scenoje mes stovime ne tik dėl savęs, bet ir žmonių“, – sakė M. Mikutavičius.

Lina Rastokaitė ir puikus, energijos kupinas pasirodymas. Aktorė pasirinko sunkią dainą, tačiau teisėjai pamatė, kad Lina į pasirodymą įdėjo labai daug darbo. Muzikos profesionalai patarė mažiau bijoti ir gyrė jos vitališkumą. „Lina savo stichijoje“, – sakė J. Arlauskaitė-Jazzu.

Grupė RSA scenoje atliko savo kūrybos dainą. Tai – visuomet drąsus sprendimas. Profesionalūs šokėjai buvo kaip niekada rimti. „Vis nustebinate gerąja prasme. Pasirodymas buvo didžiulė atrama jums patiems“, – sakė J. Arlauskaitė-Jazzu. „Už savo drąsą ir kūrybą RSA verti kėdės, todėl šį vakarą jie yra neliečiami“, – savo apsisprendimą išsakė grupės mokytojas S. Urbonavičius-Samas.

Gian Luca scenoje uždainavo lietuviškai. Italas virtuvės šefas atliko Marijono Mikutavičiaus hitą. Panašu, kad jis tikrai myli Lietuvą, išmokti tokį ilgą tekstą nelengva. „Noriu palinkėti tau tokias dainas ir dainuoti. Linkiu Lietuvai tokių šviesių dainų. Vis labiau tave įsimyliu“, – gyrė dalyvį J. Arlauskaitė-Jazzu.

Austėja Lukaitė sekmadienį šventė savo gimtadienį. Aktorė sulaukė tiek pagyrų, tiek kritikos. „Viską darai švelniai ir be entuziazmo. Šioje dainoje reikia jėgos ir džiaugsmo. Neužkabino, neatnešė emocijos“, – kritikos pažėrė M. Mikutavičius. „Ir taip, ir ne. Esi labai sceniška, nuoširdžiai linkiu tau sėkmės. Reikėtų įdėti daugiau fizinio darbo, kad tu atsipalaiduotumei“, – patarė S. Prūsaitis. „O man atrodo, kad tau daina labai tiko“, – sakė J. Arlauskaitė-Jazzu.

Oreivis Giedrius Leškevičius tobulėja teisėjų akyse – prancūziška daina suskambėjo puikiai. „Prasidėjo daina ir pagalvojau, kad pagaliau kažkas pataiko į visas natas. Žiūri į tai rimtai, man tavo požiūris labai artimas“, – sakė J. Arlauskaitė-Jazzu. „Čia yra gerai ir jokie klausimai nekyla“, – gyrė M. Mikutavičius.

Grupė TWOSOME ir vėl juokino teisėjus bei praskaidrino nuotaiką studijos žiūrovams. „Pradedate turėti savo programą“, – sakė S. Prūsaitis. „Tokių dainų mes šiaip sau gyvenime negirdime. Esate žiauriai geri ir linksmi“, – sakė M. Mikutavičius. „Tai yra unikalus projektas“, – savo mokinius gyrė S. Urbonavičius-Samas.

Ainis Storpirštis atstovavo sunkiąją, teatrališką pusę. Jis sulaukė visų teisėjų pagyrų dėl savo darbštumo. „Energetiškai tau tiko ir patiko“, – sakė S. Urbonavičius-Samas.

Paskutinė scenoje pasirodė Milita Daikerytė. Vizažistė atliko jautrią dainą, kurią lydėjo puikus šokėjų pasirodymas. „Tau sekasi viskas, kas vyksta čia“, – gyrė dalyvę M. Mikutavičius. „Tu esi scenai dovana. Ką šiandien darei, yra tiesiog...“, – sakė S. Urbonavičius-Samas. „Tai buvo vienas geriausių pasirodymų per visą šou istoriją“, – savo mokinę gyrė J. Arlauskaitė-Jazzu.

Laidos akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)