Šiemet žiūrovus savo pasirodymais džiugina muzikos atlikėjai, dainininkai Monika Linkytė, Vaidotas Baumila, Monika Marija, LRT sporto žurnalistė Dovilė Šeduikytė, floristas-dekoratorius Edgaras Vegys, dainininkė ir aktorė Kristina Radžiukynaitė-KaYra, aktorius, prodiuseris Dovydas Laukys, LRT radijo laidų ir renginių vedėjas Richardas Jonaitis, aktorė, fotografė Jovita Balčiūnaitė, stilistas Joringis Šatas, verslininkė Eskedar Maštavičienė, aktorius Arnoldas Eisimantas.

Šokių žingsnelius jiems perprasti padeda profesionalūs šokėjai Katerina Voropaj, Edvinas Belousovas, Eglė Bertulytė, Rolandas Beržinis, Melisa Valinovič, Rafal Narkevič, Viktorija Šeinker-Vika, Justas Girdvainis, Ieva Konopliovaitė, Vykintas Širmas, Ieva Brigita Riepšaitė ir Justinas Mejeris-Ustin.

Porų pasirodymus vertina komisija, kurioje – Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas, nusipelnęs Lietuvos sporto treneris Virginijus Visockas, 20 medalių iš pasaulio ir Europos pirmenybių Lietuvai parvežusi profesionali sportinių šokių šokėja Lina Chatkevičiūtė, triskart Europos profesionalų Lotynų Amerikos šokių vicečempionas Justas Kučinskas ir pasaulio bei Europos Lotynų Amerikos šokių taurės laimėtoja Eglė Visockaitė.

Dalyvių pasirodymus vertina ne tik profesionali komisija, bet ir žiūrovai, kurie savo palaikymą gali išreikšti skambindami arba rašydami trumpąsias žinutes. Kiekvienoje laidoje komisijos ir žiūrovų skirti balsai sudaro po pusę galutinio poros įvertinimo. Šokių projektą veda Gabrielė Martirosian ir Vytautas Rumšas jaunesnysis.

Laidos eiga ir komentarai

Trečiosios laidos metu pirmieji išlikimo vakarą ant šokių parketo žengė Eskedar ir Vykintas. Pora šoko kupiną aistros pasadoblį. Po ugningo ir stiprių emocijų kupino šokio juos vertino teisėjai. „Jūsų technikoje matome pažangą. Šiandien – tikrai karštas vakarėlis. Buvo labai gražių dalykų, tačiau buvo ir tai, ką buvo galima atlikti tvirčiau“, – sakė Virginijus. „Norėčiau, kad tu nusišypsotum. Tačiau jaudulys tau tinka. Manau, priprasi prie šio jaudulio. Šiame šokyje buvai labai gili ir susikaupusi“, – pridūrė Lina. „Man regis, jūs esate ryškiai kylanti pora. Tai įrodo, kad mokytis šokti niekada nevėlu“, – komenatvo Justas. Teisėjai porai skyrė 23 balus.

Antrieji į šokių aikštelę žengė M. Linkytė ir Rolandas. Praėjusį savaitgalį ašarų nesuvaldžiusi Monika su partneriu žiūrovus šį šeštadienį nustebino elegantiškuoju fokstrotu. „Pirmiausia pamačiau kitą emociją, nei praeitame šokyje. Dabar tikrai žinau, kad Monika gali gerai šokti. Pats fokstrotas buvo atliktas labai gerai“, – pažanga džiaugėsi Lina. „Sušokote tvarkingą, gražų fokstrotą. Monika, jau norėčiau pamatyti šypsena. Man kyla klausimas – ar esi laiminga šiame projekte?“, – klausė Justas. Pora iš teisėjų taip pat gavo 23 balus.

Sekantys ritminguoju čia čia čia šokiu stebino Joringis ir Vika. „Galima jus pagirti už originalią idėją. Puiku, kad einate savo keliu, tačiau judesys strigo, linijos lūžo“, – sakė Justas. „Jūs pasistengėte pašokti, tačiau šiame šokyje nebuvo judesio. Labiausiai man trūko vyro vaidmens“, – komentavo Virginijus. „Tu – vienas iš originaliausių projekto dalyvių. Tai didelė tavo stiprybė. Tavo silpnybė – laikysena“, – pastabą išsakė Lina. Porai teisėjai šįvakar skyrė 17 balų.

Kiek vėliau šokių aikštelę trečią kartą išbandė Arnoldas ir Ieva. Pora šoko lėtą valsą. „Pirmiausiai aš jus sveikinu – jūs labai graži pora. Tačiau daugelyje vietų žmona jums išgelbėjo situaciją“, – šyptelėjo Virginijus. „Labai didžiuojuosi jumis už ryžtą išmokti tikrą klasikinį lėtą valsą. Tai, ką jūs dabar mokotės, bus geras bagažas ateityje“, – komentavo Lina. „Panašu, kad jūs einate geru mokymosi keliu“, – pridūrė Justas. Porai teisėjai skyrė 19 balų.

Penktieji ant parketo žengė Edgaras ir Katerina – jie išlikimo vakarui pasirinko sušokti nuotaikingąjį džaivą. „Energetiškai – puiku, nuostabu. Bet ateičiai – jūs turite lavinti džaivo įgūdžius, nemaišykite kitų šokių“, – komentavo Lina. Justas komisijos narei pritarė. „Išvada viena – rokenrolas. Šokį atlikote puikiai. Šokote gerame tempe, bet čia buvo rokenrolas“, – kolegoms antrino Virginijus. Teisėjai Edgarui ir Katerinai skyrė 18 balų.

Šeštieji projekte pasirodė Dovydas ir Melisa. Taisykles laužanti pora šįkart sušoko indiškai motyvais paremtą sambą. „Padėkosiu už šią interpretaciją – tai turėtų įeiti į Lietuvos šokio istorija. Labai gerai“, – sakė Justas. „Man taip pat padarė didelį įspūdį. Visas šokis įsibėgėjo, buvo pilna kompozicija. Je sušoktumėte švariau, būtų pats aukščiausias įvertinimas“, – simpatijų neslėpė Virginijus. „Nebuvo betvarkės, pakankamai daug drąsos. Stipru“, – teigė Lina. Teisėjai porai skyrė 26 balus.

Septintieji į aikštelę žengė praėjusią laidą stiprias emocijas patyrusi ir ašarų nenuslėpusi Monika Marija ir Ustin. Šįkart pora pasirinko romantiškąjį ir jausmingąjį Vienos valsą. „Pats Vienos valsas buvo per daug atsargus. Reikia kažkaip bandyti parodyti save daug ryškiau. Pats valsas buvo nuobodokas“, – pripažino Virginijus. „Atsižvelgte į pastabas. Jūsų šou atrodė estetiškai. Vizualiai gražus pasirodymas. Norėčiau, kad daugiau dėmesio skirtumėte pačiam šokiui“, – komentavo Lina. „Jūs atrodote labai gražiai. Bet skirkite dėmesį šokiui“, – sakė Justas. Teisėjai porai skyrė 19 balų.

Aštuntieji jėgas projekte trečiąjį kartą išbandė Dovilė ir Edvinas. Pora žiūrovus žavėjo tango šokiu. „Edvinas yra Drama King šiame projekte. Dovile, tavimi vietomis patikėjau. Aikštelėje negalima pykčio laikytis savyje, reikia jas parodyti“, – komentavo komisijos narė Linas. „Jūsų šokyje suderėjo visuma. Esate viena iš kylančių porų“, – sakė Justas. „Edvinas šoko taip energingai, kad neleido Dovilei atsikvėpti. Tačiau viskas baigėsi gerai“, – šyptelėjo Virginijus. Pora iš teisėjų gavo 24 balus.

Vaido ir Ievos Brigitos numeris – devyni. Žavi pora pirmąjį iškritimo vakarą pasirinko sušokti rumbą. „Šitą šokį būtų galima rodyti kaip etaloną, ko mes norime iš dalyvių šiame projekte. Tai vienintelis numeris šiandien ir visose laidose, kai žmogus yra savimi. Gražus šokis“, – sakė Justas. „Pritariu. Matėme ne tik Vaido pasirodymą, matėme duetą. Tai buvo nuostabu“, – antrino Virginijus. „Neužtenka būti savimi, Vaidai. Reikia būti savo gerąja versija. Manau, šiandien tau puikiai pavyko. Šiandien jūs esate mano favoritai“, – prisipažino Lina. Teisėjai porai skyrė 27 balus.

Dešimtieji šeštadienio vakarą vykstančiame projekte pasirodė Richardas ir Eglė – jiedu sušoko pasadoblį. „Idėja ir charakteris buvo. Išpildėte šokio esmę. Na, reikės dar bandyti pajusti rimtą“, – sakė Virginijus. „Reikėtų atkreipti dėmesį, kad kūnas negali būti statiškas“, – atkreipė dėmesį Lina. „Man patiko jūsų kostiumai, idėja, muzika. Šokis buvo labai kontaktinis“, – pagyrė Justas. Pora iš teisėjų sulaukė įvertinimo – juodu gavo 18 balų.

Vienuoliktuoju numeriu pasirodė KaYra ir Justas. Jiedu žiūrovus ir komisijos narius stebino fokstrotu. „Drąsu buvo pasirinkti fokstrotą trumpa suknele. Na, fokstrotas yra vienas iš sunkiausių šokių, bet jums pavyko jį įveikti“, – komentavo Lina. „Šokis pavyko, nors pakėlimas – ne. Bet bandymas buvo geras“, – sakė Justas. „Pakėlimams reikia susikaupti. Šiaip jūsų pora efektinga, šaunuoliai“, – džiaugėsi Virginijus. KaYra ir Justas iš teisėjų gavo 23 balus.

Paskutinieji ant parketo žengė Jovita ir Rafal. Pora sušoko nuotaikingąjį kvikstepą. „Mačiau du nepriklausomus žmones. Galbūt tai nebuvo sąmonngas pasirinkimas.Bet Jovita, tai, ką tu šokai, man labai patiko. Esi labai natūrali“, – gyrė Justas. „Viskas, kas buvo ne kvikstepas, buvo puiku. O kvikstepą reikėtų patobulinti“, – sakė Virginijus. „Šiandien šokių pasigedau. Kvikstepas buvo ne ritme“, – pastabas išsakė Lina. Pora Jovitai ir Rafal skyrė 19 balų.

Dvylikai porų sušokus savo trečiuosius šokius projekte „Šok su žvaigžde“, buvo susumuoti visų trijų laidų teisėjų ir žiūrovų balsai.

Pirmoje vietoje pagal teisėjų balus – Dovydas ir Melisa, surinkę 77 balus, tuo tarpu mažiausiai, 54 balus iš komisijos narių surinko Edgaras ir Katerina.

Susumavus teisėjų ir žiūrovų balsus, mažiausiai jų gavo ir su projektu „Šok su žvaigžde“ atsisveikino Eskedar Maštavičienė ir jos partneris, šokėjas Vykintas.

Delfi skaitytojai taip pat išsakė savo nuomonę, pažymėdami, kas, jų manymu, turėtų palikti projektą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)