„Dabar negalėčiau turbūt įsivaizduoti savo gyvenimo be šito augintinio, nes jis man yra šeimos narys. Turbūt kiti gali keistai pažiūrėti į mane, kai sako – na va, šuo, šeimos narys kaip žmogus…“, - sako atlikėja.

Liepos nuomone, kuriant šeimą labai svarbu abiem sutuoktiniams išmokti atsakomybės. Ypač prieš susilaukiant vaikų. Tuomet geriau pažįsti ne tik save, bet ir savo vyrą, rašoma pranešime spaudai.

„Jis man yra turbūt kaip vaikas. Kaip sako, vieni susituokia, vaikus gimdo, tai mes nusprendėme įsigyti šunį. Prieš vaikus gera repeticija. Šiaip esu pakankamai didelė gyvūnų mylėtoja ir visą laiką labai norėjau gyvūnų, norėjau tų šunų ir labai džiaugiuos, kad mano vyras iš tų žmonių, kurie irgi mėgsta gyvūnus,“ - teigia Liepa.

Liepa Mondeikaitė-Norkevičienė

Riku (nuotraukoje dešinėje) – pirmas dainininkės šuo. Nors vaikystėje, kai dar Liepa buvo visai maža, norėjo turėti šuniuką, tačiau tėvai tam prieštaravo.

Apie Liepos Mondeikaitės-Norkevičienės šuns Riku iškrėstus pokštus ir šeimos santykius šį šeštadienį pasakos LNK gyvūnų gyvenimo būdo laida – „Gyvūnų pasaulis“ su Pauliumi Kaupeliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)