„Žmonės kalba, neva už kiekvieno gero atlikėjo yra labai geras prodiuseris. Norėčiau visus pataisyti šiuo klausimu, nes bent jau Lietuvoje tikrai nėra tokio dalyko, kaip „padaryta“ žvaigždė. Mūsų šalyje nieko neapgausi, visi čia visus pažįsta ir tai yra mažas pasaulėlis, kuriame tokiems netikrumams tikrai nėra vietos. Už atlikėjo esanti komanda yra labai svarbi, bet gyvenime nesu dariusi nė vieno dalyko, kurį man liepė ar kurį man pripaišė. Nesu toks žmogus, kurį galėtum valdyti, kaip marionetę“, – mintis dėstė Monique.

Prieš ketverius metus televizijos projektą „X Faktorius“ laimėjusi Monique teigia, kad fanai gatvėje ją tikrai atpažįsta, tačiau ne visada to dėmesio norisi.

„Yra dviejų tipų žmonės: tie, kurie atpažinę prieina ir pasisveikina, ir tie, kurie akivaizdžiai atpažįsta, tačiau ir tarp jų – vieni nusišypso, o kiti – ne. Tai ir yra didžiausias skirtumas. Man labiausiai patinka tie, kurie nusišypso. Bet būna tokių dienų, kai išgyvenai ką nors sunkaus ir negali tos emocijos žmogui parodyti. Tas šnekėjimas su žmonėmis nėra nemalonus, tačiau tokią dieną to nenoriu, bet neturiu pasirinkimo“, – sakė mergina.

Paklausta, kokia buvo Monique šlovės kaina, 23-ejų metų atlikėja atskleidė, kad sunkiausia buvo išmokti kovoti su negatyviomis kitų nuomonėmis ir neleisti, kad tai užvaldytų jos mintis. Dainininkė taip pat prasitarė, kad turėjo itin įtemptą vasarą ir išgyveno daug nerimo priepuolių.

„Esu priversta susitaikyti su tuo, kad visi žmonės turi nuomonę apie mane ir ją būtinai viešai išreikš, nors niekada nėra manęs sutikę. Turiu nuolat kovoti su tuo, kad kitų nuomonė netaptų mano pačios nuomone apie save ir nedarytų įtakos mano savivertei“, – teigė M. Pundziūtė.

„Vasara buvo labai įtempta ir atrodė, kad nerimas manęs nepalieka. Patyriau daug nerimo priepuolių. Dabar pagaliau aiškėja, ką darau ir kaip viskas atrodys“, – paslaptingai apie savo būsimą albumą, kurį fanams tikisi pristatyti jau šių metų pabaigoje, kalbėjo Monique.

Apie ką svajojo vaikystėje, ko išmoko per karantino laikotarpį bei daugiau detalių apie tai, ką savo fanams yra paruošusi netolimoje ateityje atlikėja Monique papasakos laidoje „Mano pramogos VEIDAI“ sekmadienį 20:45 val. tik per Delfi TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)