Grupės BIX lyderis nusprendė, kad į tiesioginius finalus keliauja grupės RSA, „Twosome“ ir Marius Repšys su Inga Šepetkaite.

Laidos pabaigoje buvo atskleista, kad žiūrovai turi galimybę į projektą sugrąžinti vieną iškritusį dalyvį.

Pirmasis scenoje pasirodė teatro, kino, televizijos aktorius ir lėlininkas Mindaugas Ancevičius. Jis subūrė grupę „Apokaliptinis bardakas“. „Vieną žmogų pakviečiau, kitą žmogų pakviečiau... Jie sutiko groti su manimi“, – prieš lipdamas į sceną kalbėjo aktorius. „Jūs man labai primenate grupę ANTIS. Yra įdomu, seniai kažką panašaus girdėjau šioje scenoje“, – sakė Justė Arlauskaitė-Jazzu, o S. Urbonavičius-Samas davė kėdę.

Šeimyninis duetas – baidarininkas olimpietis, pasaulio vicečempionas Ričardas Nekriošius ir olimpietė maratonininkė, daugkartinė Lietuvos čempionė Vaida Žūsinaitė-Nekriošienė – papirko teisėjus savo drąsa. „Jūs papuošėte šį projektą. Vaida yra grupės lyderė, puikiai valdo situaciją“, – sakė S. Urbonavičius-Samas ir davė kėdę.

Marius Repšys ir Inga Šepetkaitė – tai grupė, kurios susikūrimą nulėmė daugybė keistų aplinkybių. Scenoje duetas atliko savo kūrybos dainą – teisėjai buvo nustebinti. „Marius yra mano mėgstamiausių aktorių trejetuke pasaulyje. Kad ir ką tu darytumei, man yra žiauriai gerai“, – pagyras žėrė J. Arlauskaitė-Jazzu, o S. Urbonavičius-Samas davė kėdę.

Profesionalūs aktoriai Šarūnas Banevičius ir Gytis Laskovas subūrė grupę „Stereotipai“. Vaikinai padainavo taip, kad net S. Prūsaitis pritrūko žodžių – rimtu veidu kvailioti sugeba ne visi. „Daina labai juokinga. Jūs galėjote nedainuoti, aš už grupės pavadinimą duočiau kėdę“, – gyrė Marijus Mikutavičius. „Sėdėjau išsišiepęs“, – sakė S. Urbonavičius-Samas ir davė kėdę. Ją užleido šeimyninis Ričardo ir Vaidos duetas.

Grupės RSA lyderis Dainius Žebrauskas-Skruzdėliukas neslepia – jis nepamena, kada širdyje buvo toks jaudulys. Jausmus, kurie užplūdo įžengus į sceną, vyras vadina „nerealiais“. „Be kalbų jums duodu kėdę“, – komentavo S. Urbonavičius-Samas. Ją užleido grupė „Apokaliptinis bardakas“.

Grupė RSA

Gerda Žemaitė į sceną žengė su savo kolega – operatoriumi Remigijumi. „Mums pavyksta suderinti darbą ir hobį“, – sakė dalyvė. „Gal šiek tiek per didelis kąsnis šiam kartui“, – sakė S. Prūsaitis. „Klasikinis pop muzikos duetas, kokie dabar yra ant bangos. Man tokį duetą yra palanku turėti“, – sakė S. Urbonavičius-Samas. Kėdę duetai užleido kitas duetas – „Stereotipai“.

"X Faktorius. Žvaigždės" grupių kategorija

Grupė „Twosome“ ir jos lyderis choreografas Paulius Šinkūnas yra iš tų, kuriems labai patinka pokštauti ir scenoje surengti šou. „Seniai juokiausi iki ašarų“, – sakė M. Mikutavičius. „Už tokią humoro dozę ir tai, ką jūs čia padarėte, privalau duoti kėdę“, – pagyras žėrė S. Urbonavičius-Samas.

Laidos pabaigoje paaiškėjo, kad atėjo metas pasisakyti ir žiūrovams, šou internetiniame portale jie gali balsuoti už labiausiai patikusį, bet projektą jau palikusį dalyvį.

Sekmadienio laidos akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)