Šios naujienos Daivai sukėlė tokį šoką, kad ji nenorėjo nei valgyti, nei gyventi, rašoma LNK pranešime spaudai. Moteris prisipažįsta: į svorį ji niekada nekreipdavusi dėmesio, nes vyras visada gyrė, jog yra labai graži.

Tiesa, ji svėrė tiek, kiek „nė svarstyklės nerodė, o tai reiškia daugiau nei 180“. Vis tik po sutuoktinio staigmenos Daiva nusprendė, jog ji kardinaliai pasikeis. Ir pasikeitė: dabar ji lieknesnė 90-čia kilogramų ir tai – ne pabaiga.

Daiva savo rezultatą pasiekė vos per metus, o štai Ironvytas sportuoja jau 18 metų. Jo figūra – daug kam siekiamybė.

KK2 penktadienyje“ jis prisipažins kadaise buvęs „kūdas laibas marozėlis, kuris pradėjo sportuoti tik todėl, kad kiti jo bijotų“.

Dabar sportas virto Ironvyto gyvenimu ir vis naujais iššūkiais.

Praėjusią vasarą jis pirmą kartą Lietuvoje surengė „rankų-patrankų“ čempionatą, kuris jau penktadienio vakarą bus pakartotas ir LNK eteryje.

Neeiliniame konkurse savo jėgas išbandys ir Katažina Zvonkuvienė, kuri nuolatos yra apkalbinėjama dėl to, kad yra per liekna. Ar liekna reiškia silpna? Ar tikrai Katažina beveik nieko nevalgo? Ir kodėl Deividas Zvonkus taip pat sparčiai lieknėja?

Sporto iššūkiai, unikalios asmeninės istorijos ir herojai – jau šį vakarą, 19.30 val., LNK laidoje „KK2 penktadienis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)