Šią vasarą 25–erių metų socialinių tinklų žvaigždė Viktorija Siegel išsiskyrė su sužadėtiniu ir dukters tėvu, verslininku Danieliumi Bunkumi, rašoma pranešime spaudai. Kartu pora buvo sukūrusi sėkmingą verslą, internetinę parduotuvę. Tiesa, po skyrybų griuvo ir jis. Buvusiam sužadėtiniui palikusi kartu kurtą verslą, Viktorija per mėnesį sugebėjo įkurti naują.

„Delfi“ primena, kad kartu su buvusiu sužadėtiniu V. Siegel įkūrė internetinę parduotuvę „Dress Like VS“. Po skyrybų šios parduotuvęs direktoriumi liko Danielius Bunkus. Tuo tarpu V. Siegel pristatė naują internetinę parduotuvę „Shop by Siegel“.

Tiesa, dar liepos pabaigoje D. Bunkus teigė, jog juos su Viktorija jungia ne tik dukra, bet ir kartu kuriamas verslas – V. Siegel vardo el. parduotuvė „Dress Like VS“. Įmonės direktorius tikino, kad jis moka atskirti verslą ir asmeniškumus, todėl valdyti verslą su buvusia mylimąja jam nėra sudėtinga.

Tuo metu 37–erių buvęs modelis, internetinio butiko „Aistishka“ įkūrėja Aistė Andrijauskaitė neslėps, kad norėtų ištekėti ir susilaukti dar 2 vaikų. Moteris pasakos, kad svajojo apie vestuves, laukė jų, tačiau taip ir nesulaukė.

„Buvusiam vyrui Nerijui esu dėkinga už tai, kad po santykių su juo tapau tobula moterimi!”, – laidoje teigs kita žinoma moteris, dainininkė Vilija Pilibaitytė – Mia.

Per interviu su laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūte prieš metus mirusio milijonieriaus Raimondo Karpavičiaus sūnus Rokas Karpavičius pasakos, kaip buvo pasinaudota jo tėvo bejėgiškumu ir užvaldytas šeimos turtas.

„Tai nebuvo meilė, tai buvo verslo planas“, – įsitikinęs Rokas Karpavičius, užginčijęs tėvo testamentą, kuriuo jis visą, daugiau nei 100 milijono vertės turtą, paliko naujai žmonai ir broliui.

Nauja pokalbių laida „Bučiuoju. Rūta“ – jau šį ketvirtadienio vakarą, 20 val., tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (221)