Atlikėja Geltona išgarsėjo prieš daugiau nei 15 metų su hitu „Galima“. Bet net dabar, paklausta, kodėl iš Edilijos tapo „Geltona“, moteris negali atsakyti į šį klausimą, rašoma pranešime spaudai.

„Kodėl „Geltona“? Nežinau, aš buvau projektas. Mane, vos 19 metų, kažkur išgirdo broliai prodiuseriai Bendžiai ir suteikė didžiąją sceną. Iš pradžių buvo daug entuziazmo, mane ši veikla džiugino. Į verslą įlindau labai jauna ir ilgainiui jis man tapo darbu. Manęs tame projekte pradėjo būti mažiau, pamažu neliko žmogaus, indėlio, mažėjo ir mano entuziazmas. Jei būtų mano valia, būčiau pasitraukus daug anksčiau“, – atviravo Edilija.

Pasak moters, ji tuomet nesijautė savo vietoje, nes visada buvo žmogus, nemėgstantis taisyklių ir ribų, turintis savo nuomonę, o buvo įsprausta į rėmus, kurie ją dusino.

„Įsivaizduojate, hitas „Galima“ vis dar populiarus, bet man, kaip atlikėjai, jis nepriklauso, aš tiesiog padėjau jį paleisti į gyvenimą, ir tiek“, – sako praeityje garsi dainininkė.

„Anksčiau sakiau: atsikandau ir tikrai negrįšiu į tuos laikus. Bet dabar jau brandžiau pasižiūriu į praeitį ir matau, jog tas laikas nebuvo beprasmis. Štai visai neseniai moteris prisipažino, kad daina „Galima“ išgelbėjo jos gyvybę. Ji norėjo išeiti iš gyvenimo, bet, besiklausant mano dainos, atsirado šviesa tunelio gale“.

Edilija Nikartaitė-Geltona/ Foto: Stop kadras

Be to, Edilija tik dabar suprato, kaip stipriai prodiuserių buvo apsaugota nuo įkyrių gerbėjų ir maniakų.

„Girdėdavau žinomų scenos merginų istorijas apie persekiojimus, raštelius su žaislais ir galvodavau – kaip čia jos viską išsigalvoja? Viskas joms vyksta, o man niekas nevykta. Pasirodo, už mūsų tiesiog buvo pastatyta siena. Niekas nežinojo mano telefono numerio. Jokių laiškų, žinučių ar skambučių. O tų maniakų tikrai būdavo, pasirodo. Štai visai neseniai ėjau rašyti pareiškimo policijai dėl persekiojimo. Atsivijo iš senų laikų“, – pasakojo Edilija.

Pasak Edilijos, dabar ji yra laiminga daugiavaikė moteris, turi tris vaikus, vyrą, jaučiasi gyvenimo apdovanota nuostabia šeima.

„Tegu visi turi tiek, kiek aš, ir bus daugiau laimingesnių žmonių“. Tačiau paklausta dėl savirealizacijos, vis dėlto buvusi Geltona prispažįsta: „Nesu radusi savęs“.

Visa laida su lietuviškų hitų atlikėjais – šį trečiadienio vakarą, 20 val., LNK laidoje VIDO VIDeO“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)