Goda ir Rolandas išsiskyrė prieš porą metų, rašoma pranešime spaudai. Kaip sakė R. Alijevas, jiedu su Goda dar bandė gelbėti santuoką. Buvo davę sau metus laiko, deja nepavyko.

„Mane daug kuo kaltino – ir, kad neva kitą moterį turėjau, ir lošimais kažkokiais... Bet per visą santuoką manęs niekas niekada nėra matęs su jokia kita moterim, niekada nesu nuėjęs į šoną, apgavęs jos, gyvenau atsidavęs vaikams ir šeimai. Reikėtų jos klausti apie tuos kaltinimus“, – kalbės Rolandas apie santuokos griūties priežastis.

„Labai sunku ir pavojinga turėt gražią moterį šalia savęs – visi jos nori“, – atsakys Rolandas į Mios klausimą apie tai, ar Goda sulaukdavo kitų vyrų dėmesio.

„Baisus dalykas yra pavydas. Jis griauna santykius. Ir jei jau vieną kartą suklysta, pasitikėjimo nebelieka. Skyrybos buvo labai skaudžios, bet įvyko abipusius sutarimu. Tačiau po skyrybų taip ir nesam gražiuoju kalbėję“, – sakys vyras.

Mia Rolandui taip pat atvirai papasakojo apie tai, kaip ji sužinojo apie tai, kad jos vyras Nerijus yra su Goda.

„Man buvo šokas – tokia buvo pirmojo mano reakcija“, – sakys Mia.

„Aš buvau šeimos galva, uždirbinėjau pinigus, o jis buvo mano dešinioji ranka – visada viską padėdavo, nuveš parveš, suorganizuos. Jis labai moka bendrauti. Tačiau yra ir blogoji pusė. Jis yra padaręs labai labai negražių dalykų man. Ir tie geri dalykai nebeatsvėrė tų blogųjų”, – pasakojo Mia apie savo skyrybų priežastis.

Rolandas Miai taip pat papasakos, kad kartą buvo susitikęs su Nerijumi. Apie ką kalbėjo vyrai, kas stebina Rolandą, ko jis palinkėtų Godai ir ko norėtų, sužinosite šį vakarą laidoje „Prieš srovę“ – 19.30 val. per TV3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)