Kaip teigia pati Toma, šis vaidmuo jai išskirtinis. „Šį personažą šiuo metu vis dar kuriame su režisieriumi Džiugu Siaurusaičiu, jis kreipia mane tinkama linkme, nes tai yra naujas personažas ir reikia įsivažiuoti. Manau, linkstame į tokią gana šaltą, konkrečią, nedaugžodžiaujančią moterį, kas man labai patinka. Nes dažniausiai vaidinu labai emocingas moteris, kurios trykšta jausmais. O Ieva paslaptinga, ne viską pasako, ne viską parodo emocijomis ką jaučia. Džiaugiuosi, kad šis vaidmuo kitoks nei man įprasta“, – trumpai apie vaidmenį pranešime spaudai pasakoja aktorė T. Vaškevičiūtė.


Atlikusi begalę vaidmenų teatre, kine ir serialuose Toma paatviravo apie asmeninį savo gyvenimą ir prisipažino, koks vyras ją pakerėtų.

„Pirmiausia, vyras turi turėti labai gerą humoro jausmą, ir, žinoma, išminties. Nors jau į šitas savybes labai daug telpa, bet ir svarbu, kad vyras mylėtų gyvenimą ir mokėtų juo džiaugtis. O kas dėl išvaizdos, man taip gražu dailiai nuaugę vyrai! Man būtų gera būti šalia aukšto vyro, nes tada tu jautiesi mažesnė, o tai sukuria didelį jaukumo pojūtį. Ir be abejo, dar stiprus bei protingas. Štai toks vyras patrauktų mano dėmesį“, – atskleidžia T. Vaškevičiūtė.


Seriale „Rimti reikalai“ aktorė ne tik gavo jai neįprastą vaidmenį, bet ir turi vaidinti su buvusiu širdies draugu Tadu Gryn. Tačiau ji džiaugiasi turėdama tokį scenos partnerį ir teigia, kad tai jai nesukelia jokio diskomforto, o priešingai – vaidinti brolį ir sesę su aktoriumi T. Gryn labai malonu.


„Su Tadu mes pažįstami labai daug metų, kartu mokėmės akademijoje. Taip pat kartu vaidinome šimtus serijų kituose serialuose, spektakliuose ir filmuose. Todėl, visų pirma, tai yra labai geras scenos partneris, ir labai geras aktorius. Ir tik pliusas vaidinti su žmogumi, kurį pažįsti, o jis pažįsta tave. Patogu, kai esi pripratęs kartu būti prieš filmavimo kamerą ir jokių nepatogumų nejaučiu“, – ramiai atsako Toma.


Serialas „Rimti reikalai“ kiekvieną pirmadienį – ketvirtadienį, 21 val., tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)