Šį šeštadienį į TV3 televizijos ekranus sugrįžta žiūrovų pamilta kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“. 12-asis sezonas prasidės su itin azartiška dvikova, mat į ją stos du talentingi dainininkai, daugiau nei du dešimtmečius tiek namie, tiek scenoje gyvuojantis duetas – Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis. Jų laukia nelengva užduotis – įtikti Žilvino anūkės, Inetos ir Ąžuolo Žvagulių pirmagimės Barboros skoniui.

Šį šeštadienį laidos herojai gamins du unikalius patiekalus: burtai lems, jog Irena stos į laidos vedėjos Ilonos Juciūtės komandą ir ruoš gardų voveraičių troškinį grietinėlės padaže, o Žilvinas kartu su virtuvės šefu Dilanu Dampella Gamage Barborą mėgins nustebinti rūkytomis dešrelėmis ir pupelėmis įdarytu kukurūziniu viščiuku.

„Barbora yra šio ryto teisėja, sąžiningai vertinanti skanius patiekalus, tačiau pagal hierarchiją karalius turi laimėti“, - savo pergale šventai tikės Žilvinas.

Daugiau nei du dešimtmečius sėkmingą sąjungą puoselėjantis Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė – viena žymiausių ir gražiausių lietuviškosios muzikinės padangės porų. Dažnas, matydamas jų bendrą veiklą tiek scenoje, tiek už jos ribų, bando išsiaiškinti tvirtų santykių paslaptį.

„Tų paslapčių, ko gero, nėra, yra tiesiog noras būti šeimoje, būti su žmogumi. Manau, jog pagrindinis dalykas yra galvoti pirma ne apie save, o apie šalia esantį: ar tu nori jam padovanoti gražią dieną, gražią emociją arba net gi ir aštrią emociją“, - atvirauja Irena.

Tvirtas ryšys spinduliuoja ne tik tarp Žilvino ir Irenos, bet ir tarp visos Žvagulių šeimos. Tris sūnus užauginęs charizmatiškas žemaitis neslepia, jog visuomet troško dukters, tad gimus sūnaus Ąžuolo pirmagimei Barborai, Žilvino gyvenime išsipildė ilgai laukta svajonė.

„Aš esu ne senelis, o opapa. Taip pats vadinau savo senelį, todėl džiaugiuosi tęsdamas šią tradiciją. Nenoriu įžeisti kitų esamų ar dar būsimų anūkų, tačiau Barbora – mano vaikas, mano karalaitė, o aš – jos karalius. Žinoma, visus anūkus myliu ir mylėsiu lygiai, tačiau Barbora yra pirmoji, ji išlošė aukso puodą ir dėl jos padarysiu viską“, - gražiausius žodžius apie anūkę kalbės Žilvinas.

Tvirtas Žvagulių šeimos ryšys padėjo ištverti ir sudėtingą karantino laikotarpį. Irena neslepia, jog sumažėjus koncertams teko stabtelti, apmąstyti, tačiau Žilvinas įžvelgia ir teigiamą pusę, mat pagaliau realizavo ilgai atidėliotus planus.

„Karantino metu ėmėmės namo kosmetinio remonto. Perdažėme lubas, padarėme terasą, kurios penkiolika metų neprisiruošėme padaryti“, - atviraus Žilvinas.

Ką Žilvinas pažadėjo Barborai, norėdamas išplėšti pergalę, kokiais kulinariniais patarimais pasidalins Irena ir kuris laidos herojus išeis su nugalėtojo karūna – sužinosime jau šį šeštadienį, 8:30 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)