Pirmą kartą rezonansinėje Lietuvos multimilijonieriaus Raimondo Karpavičiaus testamento istorijoje prabyla jo sūnus – Rokas Karpis. Vyras gyvena Tenerifėje, Londone, į Lietuvą atvažiuoja retai ir tik su reikalais. Laidai „Prieš srovę“ jis sutiko papasakoti apie savo praeitį, apie kurią gausios kalbos ir gandai pasipylė iškart po to, kai vyras užprotestavo savo tėvo testamentą. Vyras neslėpė už ką jam buvo skirta bausmė Naujojoje Zelandijoje ir kiek laiko praleido kalėjime.

Vyras paneigia kalbas, kad jo ir tėvo santykius pagadino jo teistumas ir tai galėjo būti priežastis, kodėl tėvas išbraukė iš testamento sūnų. „Niekas kitas, bet tėvas rūpinosi manimi, advokatais, kas mėnesį lankė mane Latvijoje, vežė ten mano žmoną, mamą. Taip, kaip tėvas, jis pyko už mano veiksmus, ir tai yra suprantama, ir aš pykčiau, bet tai nereiškia, kad jis manęs išsižadėjo kaip sūnaus“, – kalba R. Karpis.

Multimilijonieriaus Raimondo Karpavičiaus sūnus Rokas

„Kitai pusei aš pasakiau: duokit man pasikalbėt su mano tėvu, tegu jis man tiesiai šviesiai į akis pasako, kokia yra jo valia ir aš tą valią gerbsiu. To neįvyko niekada. Tėvas nei karto nei man, nei mano mamai savo valios neišreiškė. Tiksliau, jam neleista buvo su mumis kalbėt ir jis savo valios neišreiškė. Mano tėvas buvo pakankamai tvirtas žmogus ir būdamas sveikame prote būtų sugebėjęs savo sūnui pasakyt, koks yra jo sprendimas, kokia yra jo valia ir kokį testamentą jis palieka “, – kalbėjo sūnus apie daug įtarimų sukėlusį tėvo testamentą.

Kaip rašoma TV3 pranešime spaudai, Rokui kyla labai daug klausimų ir įtarimų: kodėl antroji žmona Aistė neleido jam matytis su sergančiu tėvu, kodėl ji nepranešė nei kada tėvas mirė, nei kada laidojamas. Atsisveikinti nei su gyvu, nei su mirusiu R. Karpavičiumi artimiesiems taip pat nebuvo leista.

Kūnas buvo itin skubiai kremuotas. Išvis, kokiu būdu jie galėjo susituokti, jei, kaip parodė medicininiai išrašai, jam tuo metu nustatytos didžiulės pragulos. Pragulos – žmogui, kuris galėjo sau leisti ne tik privačią slaugą, bet ir gydytis geriausiose užsienio klinikose, į kurias buvo patvirtinęs, kad važiuos gydytis, bet kažkodėl ten taip ir neišvažiavo...

Mįslinga istorija su daug neatsakytų klausimų – šį vakarą laidoje „Prieš srovę“ 19.30 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)