Delfi TV vasaros žaidimas siekia padovanoti gražiausias emocijas visiems Lietuvos žmonėms iš įvairiausių šalies kampelių, o svarbiausia, kad kiekvienas – potencialus televizoriaus laimėtojas. Jau išdalijome „Toshiba“ ir „Philips“ televizorius, o dabar „Avitela“ Delfi žiūrovams paruošė naujutėlaičius „Samsung“ televizorius, kuriuos bus galima laimėti nuo rugpjūčio 27 d.

Apie laimę dovanoti pasakoja žaidimo vedėja Sandra Šalčė: „Tiesą sakant, kiekvieną vakarą skelbti ir apdovanoti žmones labai malonu – juk praneši puikią naujieną, kad žmogus laimėjo televizorių. Matai žmonių senus televizorius, kuriuos, matyt, pakeis naujasis, laimėtas Delfi TV žaidime. Labai tikimės, kad iki žaidimo pabaigos turėsime progą aplankyti dar vieną ar keletą laimingųjų ir televizorių nuvežti tiesiai į namus.“

„Net neįsivaizdavau, kad bus taip smagu dovanoti: per 100 dienų – 100 šeimų. Tai kaip antros Kalėdos! – kolegei antrina ir kitas žaidimo vedėjas Arnas Skardžius. – Be to, man, ne televizijos laidų vedėjui ar žurnalistui, bendrauti su mūsų žiūrovais per televizijos ekraną, yra labai įdomi patirtis.“

Naujausią „Samsung“ televizorių galite laimėti ir Jūs! Žaidimo taisyklės išlieka tos pačios: įkelkite savo televizoriaus nuotrauką, parodančią, kad žiūrite Delfi TV kanalą, specialioje www.100tv.lt platformoje. Kiekvieną dieną 20.20 val. per Delfi TV žiūrėkite „burtų“ traukimą ir sužinokite, ar netapote vienu iš 100-o laimingųjų.

Daugiau apie žaidimo taisykles galite sužinoti pagrindiniame portalo Delfi puslapyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)