„Mano aplinkoje daug žmonių, kurie domisi televizija ir jos naujienomis, todėl kai pirmą kartą išvydau šį šou, supratau, kad tai yra didžiausias stebuklas, koks begali būti. Čia kiekviena akimirka kupina siurprizų. Mes gyvename tokiame laike, kai visko aplink daug, todėl pojūčiai tarsi atbunka, o šis projektas priverčia ir atidžiai klausytis, ir įdėmiai stebėti, ir kiekvieną kartą nustebti, nes po kauke slėpėsi tas žmogus, apie kurį gal net nepagalvojai! Labai džiaugiuosi, kad būtent LNK įsigijo teises į šį formatą ir kad man teks laimė tapti jo dalimi” – pranešime spaudai įspūdžiais apie naująjį projektą dalinasi Livija Gradauskienė.

Moteris pasitiki savo jėgomis, mat daugelio metų patirtis dirbant radijo stotyje ir buvimas komisijoje muzikinėje laidoje išugdė itin aštrią klausą, ji išmoko girdėti atlikėjų balso niuansus, įsiklausyti į tembro specifiką.

„Man atrodo, kad lengviausiai aplink pirštą mane galėtų apvynioti žmogus, kurio nebuvau lig šiol girdėjusi dainuojančio, bet iš kitų muzikinių projektų žinau, kad mūsų atlikėjai moka labai profesionaliai keisti balsus ir, gali būti, kad net daugybę kartų girdėtas atlikėjo balsas čia nuskambės visiškai kitaip ir aš neatspėsiu! Žinokit, nei euro nestatyčiau, kad kurį nors žmogų atspėsiu iškart, labai savimi abejoju šiuo atveju, nes visai kas kita klausytis dainos matant ją atliekantį žmogų ir daug sudėtingiau stebėti tik personažą” – pasakoja L. Gradauskienė.

Šou „Kaukės” dalyviu galėjo tapti bet kuris gerai Lietuvoje žinomas žmogus. Komisijos nariams teks pasitelkti visas žinias, visus prisiminimus, kaip viena ar kita įžymybė juda, kalba ir kaip galėtų skambėti jos balsas dainuojant. Būtent komisijos nariai kiekvienos laidos pabaigoje turės išsirinkti vieną kaukę, kurią nuspręs atskleisti ir visi sužinosime, kas gi po konkrečiu personažu slėpėsi.
„Žinokit, jei tarp dalyvių būtų prezidentas Gitanas Nausėda, gali būti, kad aš atpažinčiau, nes esu girdėjusi jį dainuojant!” – juokiasi Livija.

Prieš šešiolika metų kartu su Leonardu Pobedonoscevu LNK eteryje vedusi kultinę laidą „Myli nemyli”, Livija džiaugiasi, kad po ilgo laiko tarpo susitiks ir Vaidotą Valiukevičių, kuris tuomet jos vedamoje laidoje buvo dalyvis ir ieškojo antrosios pusės. „Labai smagu, kad susitiksime su Vaidotu jau visiškai skirtinguose amplua, nei tada. Šį kartą jis taip pat bus komisijoje, tikiuosi, sėdėsime šalia?” – šypsosi L. Gradauskienė, trejus metus buvusi itin populiarios LNK laidos „Myli nemyli“ vedėja.

„Labai laukiu „Kaukių“ premjeros. Labai smalsu, kas gi slėpsis po kaukėmis, o jei netyčia ir Ed Sheeranas ten būtų, tai išvis tobula” – juokiasi naujojo projekto komisijos narė L. Gradauskienė.

Paslaptingiausias muzikinis šou televizijų istorijoje „Kaukės” – jau greitai LNK eteryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)