Tačiau žinomas renginių vedėjas patikina, kad jei ne praūžęs karantinas, nebūtų jokių šansų jo sutikti taip ramiai besiilsinčio savo namų terasoje su trimis vaikais.

Remigijus buvo vadinamas produktyviausiu ir vienu sėkmingiausių renginių vedėjų Lietuvoje, per vasarą sudalyvaujančiu daugiau nei šešiasdešimtyje vestuvių. Jis ir neslepia iki šiol gyvenęs itin plačiai, tačiau pandemija apvertė jo gyvenimą aukštyn kojomis.

„Jau kovo mėnesį žiūriu, kad turiu 65 renginius nuo gegužės 1 iki spalio vidurio. Kokie taupymai, žmonai mašiną paėmiau naują lizingu, 400 eurų mėnesiui mokėti reikia. Kelionę užsisakėm į Mauricijų dviese su žmona, be vaikų, be viso taboro, tiktai dviese. Išsirinkome tokį viešbutį, kur tiktai jaunieji keliauja, 5 žvaigždučių. Aukso amžius, tikrai buvo aukso amžius. Galvojau, kaip reiks tilpt, iš kur sveikatos tiek paimt, tiek daug darbo bus vasarą“, – Delfi TV gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakos žinomas renginių organizatorius ir vedėjas.

Klaipėdietis renginius veda ir organizuoja jau penkiolika metų. Remigijus save vadina meno vadybininku ir pardavėju. Jam iki šiol sekėsi puikiai – galėjo vienas išlaikyti gausią šeimą, kone kasdien valgyti restoranuose, ir bent kelis kartus per metus atostogauti egzotiškuose kraštuose.

„Per 3 mėnesius tokių tiesioginių išlaidų ir tiesioginio nuostolio yra 25 000 eurų, o man pačiam, tai iš lašinių dar gyvenam. Nes gruodžio mėnesį, kiek ten uždirbau, tiek neišsitaškiau, nes nebuvo dar kur ir kaip“, – sako renginių vedėjas.

„Va su didžiąja dukra mes sausio mėnesį slidinėjom, nes jai patinka slidinėt, man patinka slidinėti. Tada galvojom su šeima važiuosim kovo mėnesį visi kartu kažkur palėksim į šiltus kraštus, kad balandžio gale galėtume tiktai su žmona dviese į tą Mauricijų iškeliauti. Birželio mėnesį dukros gimtadienis turėjo būti, kuris irgi turėjo būti ne Lietuvoje“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ prisipažins Remigijus, dabar savo išlaidas sumažinęs kone dešimt kartų.

Daugiau apie tai kaip sekasi Remigijui Žiogui renginių versle ir asmeniniame gyvenime žiūrėkite per Delfi TV sekmadienį 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)