Kęstutis sako, jog šis televizorius yra pirmasis laimėtas prizas gyvenime, todėl tokia žinia buvo itin netikėta. Iš pradžių, kai Delfi komanda paskambino pranešti apie laimėjimą, Kęstutis nepatikėjo, tačiau patikrinęs savo pašto dėžutę pamatė, kad iš tiesų – dabar jis yra televizoriaus savininkas.

Sandra Šalčė pasakoja, kad buvo itin gera ir malonu nudžiuginti ištikimą Delfi TV žiūrovą: „Man šis vasaros žaidimas todėl ir patinka, kad mes dovanojame džiaugsmą. Buvo labai smagu susipažinti p. Kęstučio šeima ir realiai suprasti, kas yra mūsų televizijos žiūrovas“.

Laimėtojas pasakoja, kad mėgsta žiūrėti Delfi TV, tad išgirdęs apie žaidimą, nedvejodamas išsiuntė net dvi nuotraukas: vieną iš savo, vieną iš mamos namų, o gavęs naująjį televizorių, nedelsiant pastatė jį į senojo vietą ir įsijungė Delfi TV kanalą.

Arnas Skardžius, pasakodamas įspūdžius iš kelionės, pabrėžia, kaip lietuviai yra nuostabūs žmonės: „Nuostabus jausmas, kai atvažiuoji pas nepažįstamus žmones, o jie tave pasitinka su vaišėmis ir su geriausiais linkėjimais. Kokia graži ta mūsų Lietuva ir jos žmonės!“.

Visą reportažą galėsite pamatyti šiandien laidoje „Dienos topas“, nuo 19.30 val. per Delfi TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)