Vaidos ir Andriaus Rimiškių pažintis prasidėjo realybės šou „Kelias į žvaigždes“ metu, kai dainininkas tapo nugalėtoju. Nors draugaujant būdavo įvairiausių situacijų, tačiau įsimylėjėliai buvo įsitikinę, kad jie skirti vienas kitam: „Mes susipažinome realybės šou. Aš buvau šokėja, kartu važinėjome po Lietuvą, buvo tas pats žmonių ratas aplink. Andriui buvo dvidešimt, man dvidešimt dveji. Buvome dar vaikai. Buvo visko, tačiau vis dar sėdime drauge vienoje valtyje.“

Rūpesčiai, nepasisekę verslai ir net bankrotas Rimiškių šeimos ne tik neišardė, tačiau privertė dar labiau įsikibti vienas į kitą: „Buvo labai sunkus laikas, bet mes išlaikėme tą egzaminą. Kai būna sunkumai, mes vienas į kitą atsiremiame, nebėgame kažkur. Mes esame kovotojai, komanda, kuri kovoja už būvį, už šeimą.“

Didžiausiu palaikymu sunkiomis akimirkomis A. Rimiškiui tapo jo žmona Vaida: „Aš žinau, ką jis gali, kaip iš tikrųjų siekia savo tikslų ir kokių aukštumų gali pasiekti, kai yra motyvuotas. Aš visuomet matau jame norą būti visiems drauge. Svarbiausia, kad žmogus turėtų to noro. Kai matai, kad bendras požiūris į šeimą vienodas ir stengiesi vienas dėl kito – gali išgyventi viską.“

Keisti požiūrį į gyvenimą, atsisakyti žalingų įpročių ir vėl aktyviai kibti į koncertinę veiklą, A. Rimiškį privertė sportas.

„Tiesiog nusibodo toks, vadinkime, niekam nereikalingas gyvenimas. Reikia gyventi įdomiai. Nusprendžiau pasakyti sau – einu pirmyn, be jokių išimčių. Tą pačią akimirką nusipirkau abonementą į sporto klubą, pradėjau sportuot, pamačiau pirmuosius rezultatus, sulaukiau pirmų komplimentų, palaikymo. Tada tiesiog supranti, kad depresuodamas niekada netobulėsi ir tai dar labiau motyvuoja ir skatina judėti pirmyn. Reikia suprasti save, suprasti, kad reikia keistis, pagalvoti, nuo ko pradėti ir tuomet keičiasi visas gyvenimas,“ - pranešime spaudai sako atlikėjas.

A. Rimiškis, paklaustas apie jį išgarsinusį projektą „Kelias į žvaigždes“, prisiminė ir juoką keliantį įvykį, nulėmusį jo sceninį įvaizdį. Visi jį prisimena scenoje su gitara. Projekto metu tekdavo ne tik dainuoti, bet ir šokti. Kai projekto choreografas pamatė A. Rimiškio šokį, pasakė: „Gal tu geriau būk su gitara“. Nuo to laiko, kai jo paklausia su kuo tu koncertuosi, jis visuomet atsako, kad su gitara.

Šiandien A. Rimiškis aktyviai koncertuoja, sportuoja ir brangina laiką su šeima. Atviras ir nuoširdus dainininko ir jo žmonos Vaidos interviu – šeštadienį, laidoje „Pagaliau savaitgalis“, 10:30 val., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)