Paklausta apie karantiną Liveta teigė, jog jos šeimai – tai buvo tarsi Dievo palaiminimas, kadangi per nuolatinius darbus ir skubėjimą, laiko nebeliko svarbiausiems dalykams, todėl beliko tik padėkoti už trumpam sustojusį laiką.

„Mes karantino Dievulio tiesiog išmeldėm. Vis prašiau jo, kad sustabdytų laiko ratą, nes sukasi taip, kad tiesiog visi vargstam. Per tą bėgimą ir rutiną tapome irzliais, įsitempusiais, nebematydavome artimųjų“, – sakė ji.

„Mes laiką leidžiam labai aktyviai. Darom puokštes, ruošiamės koncertams, repetuojame, tikrai smagu, – pasakoja Liveta. – Koncertų po truputį daugėja, o ir vasara labai gera – šilta, karštis nevargina“.

Vedėjai pasidomėjo, o kur Kazlauskai planuoja atostogauti.

„Mes mėgstam gražias gamtos vietas, tai važiuojam į Latviją, Lenkiją, ten mažiau draudimų, tad galime laisvai su šuniuku būti,“ – sako pašnekovė.

Paklausus ar bėgimas pas kaimynus nėra susijęs su noru būti neatpažintiems ir pabėgti nuo žmonių, Liveta iškart atkirto, kad tikrai ne: „Mūsų dėmesys nevargina, mes mylim žmones ir jeigu pakalbina, mes mielai bendraujam.“

Taip pat laidoje sudalyvavo ir Petras bei padovanojo puikią dainą. Nuo 19.30 val. per Delfi TV žiūrėkite ir daugiau įdomių reportažų apie vasarą puolančius uodus, apie vaikų priežiūrą ir kitas aktualijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)