Kaip visada, „Delfi TV“ savaitgalis prasideda jau ketvirtadienio vakarą, 20.30 val., nuo „Kitokių pasikalbėjimų“.

Šįkart jaukiam pokalbiui Rytis Zemkauskas pakvies romantiškąją dainininkę Jurgą Šeduikytę, ką tik išgyvenusią didžiulį skyrybų skausmą, tačiau sugebėjusią atsitiesti ir toliau gerbėjams per savo kūrybą skleisti šilumą bei nuoširdumą.

Jurga Šeduikytė ir Rytis Zemkauskas / Foto: Ignas Gaižauskas

Penktadienį 18.30 val. Mindaugas Kuzminskas laidoje „Iš rūbinės“ susitiks pokalbiui su Kauno „Žalgirio“ gerbėjų širdis užkariavusiu kroatų krepšininku Marko Popovičiumi.

Marko Popovičius

19.30 val. „Garsiai!“ sveikinsis iš „Menų spaustuvės“ kiemelio, kuriame laidos vedėja Kornelija Jasiūnaitė žiūrovus pakvies pažinčiai su vienu perspektyviausių šalies jaunosios kartos aktorių, jau ne kartą įvertintu Lietuvos ir užsienio profesionalų.

Išskirtine charizma pasižymintis Paulius Markevičius geba ne tik įkūnyti pačius sudėtingiausius vaidmenis, tačiau ir pats režisuoti inovatyvius pasirodymus bei jiems kurti atmosferinius garsus. Laidoje bus paliestos ne tik karjeros, tačiau ir labai žmogiškos temos, leisiančios pasižvalgyti, kas slypi po jauno kūrėjo titulais.

Paulius Markevičius

Muzikinė laidos viešnia – ritmenbliuzo atlikėja Viktorija Vyšniauskaitė-Cheri, kuri atvyks kartu pasidžiaugti savo ilgai šlifuotu kūriniu ir ypač karštu vaizdo klipu.

Šeštadienio pavakarę – futbolo gerbėjų laikas! Laukia dvejos A lygos varžybos tiesiogiai: 17 val. Gargždų „Banga“Kauno „Žalgiris“, o 19 val. „Sūduva“ susitiks su Vilniaus „Žalgiriu“.

Sekmadienio popietei – nostalgiška laida „MO muziejus. 90-ųjų pokalbiai“, kurioje 90-uosius prisimins žymus architektas Gintautas Natkevičius. Geltoni interjerai, darbas be kompiuterių, meno gausa tuometiniuose privačiuose namuose – apie tai ir dar daugiau 14 val. papasakos pats Gintautas.

Pokalbis apie muziką / Eimantas Belickas

19.30 val. prasidės nauja laida „Mano pramogos veidai“ su pagrindine vakaro žvaigžde – lietuviškos mados korifėjumi Juozu Statkevičiumi.

"Mano pramogos" su Juozu Statkevičiumi
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)