Saulius Žvirgždas ir Evelina Butkutė – iki šiol kartu dar nematytas laidos vedėjų duetas. Saulius yra puikiai visiems radijo stoties M-1 klausytojams žinomas rytinis balsas, skambantis laidoje „M-1 ryto šou“, kuris kasdien žadina visos šalies klausytojus. Laidos gerbėjai tikrai džiaugsis galėdami su juo „pasimatyti“ ir vakarais. Tuo tarpu Evelina – dar nėra gerai žinomas veidas visai Lietuvai, ji pramogų pasaulyje yra žmogus sutinkamas už kadro, rašoma pranešime spaudai.

„Aš visada buvau asmuo, kuris už kameros ar scenos užkulisiuose reguliavo visus įvykius. Tiems, kas kalbėjo ant scenos galėdavau pasakyti ne vieną pastabą, o dabar pati atsidursiu prieš kameras – teks išgirsti ir pastabų, ir, tikiuosi, gerų žodžių iš mūsų laidos žiūrovų“, – sako naujoji laidos vedėja.

Evelinai teko dirbti su įvairiais atlikėjais, tokiais kaip Jazzu, Leon Somov, Vidas Bareikis, ji organizavo ne vieną eglutės įžiebimo ceremoniją, Euroviziją ir kitus didelius bei įdomius renginius. Vis tik, nors vedėjos kėdė tikrai kelia daug iššūkių, laidos prodiuseriai įsitikinę, kad ilgametė Sauliaus patirtis eteryje bei vedant įvairaus masto renginius, Evelinai padės ne tik įveikti jaudulį, bet ir sukurs puikią atmosferą žiūrovų namuose leidžiant vakarą prie televizoriaus ekrano.

„Mūsų laidoje žiūrovai galės pajusti pajūrio pulsą net ir būdami toli nuo jūros, o juk šiais metais čia nori būti visi, nes kelionės po užsienį – vis dar labai ribotos“, – sako laidos vedėjas Saulius Žvirgždas.

Jis priduria, kad profesionali Delfi žurnalistų komanda išrinks svarbiausių naujienų ir įvykių TOP 3-tuką, o Delfi kelionių ambasadorius ir keliautojas Orijus Gasanovas kasdien dalinsis ypatingu reportažu. „Kiekvieną dieną mūsų laidos žiūrovai sužinos pagrindines dienos naujienas ir kuo gyvena į vasaros ritmą beįeinanti Lietuva. Laidą įsijungti verta, nes kasdien žiūrovams padovanosime po naują televizorių!“, – intriguoja Saulius.

Laida „Dienos topas“ nuo pirmadienio iki ketvirtadienio nuo 19.30 per Delfi TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją