Garsi moteris apie savo asmeninį gyvenimą kalba labai retai, tačiau šiomis dienomis ji gyvena įkurtuvių nuotaikomis, kuriomis sutiko pasidalinti. Atlikėja neseniai įsigijo nuosavą būstą, kurį su sūnumi Majumi įsirenginėja iki mažiausių smulkmenų, rašoma pranešime spaudai.

K. Krysko prisipažįsta, kad karantino laiką ji išnaudojo labai produktyviai. Daugeliui nemaloni pauzė ir izoliacija Karinai pasitarnavo priešingai – visą savo laiką ji skyrė naujų namų įrengimui. Nuosavas būstas jau įvertintas ir jos sūnaus.

„Majus išties labai laimingas ir patenkintas. Nauja aplinka, nauji draugai, jis pagaliau turi savo kambarį, stalą, lovą, tiesiog savo erdvę. Viskas kvepia, viskas nauja. Įrenginėdami savo naujus namus, tariamės dėl visų smulkmenų. Tai tarsi savotiška edukacija. Jis gali pajausti, ką reiškia spalvų derinimas, susipažinti su vienu ar kitu interjero stiliumi, tiesiog gali kurti kartu. Manau, kad nuo mažens lavinti skonį yra puikus dalykas“, – sakė ji.

Karina Krysko, Goda Alijeva/ Foto: stop kadras

Dainininkė atvira – jos ir sūnaus nuomonės dėl namų stiliaus ne visuomet sutampa.

„Man patinka ramios, žemiškos spalvos, kai viskas neapkrauta, organiška ir yra vientisa harmonija. Vaikai dažniausiai nori ryškių spalvų. Majus turi animacinių personažų, kurie jam patinka ir kuriais norėtų išpuošti visą kambarį, man jie nelabai patinka, gerai, kad pavyksta susitarti“, - kalbėjo Karina.

Karina sako, kad nuosavo būsto įrenginėjimas tapo savotiška meditacija, o artėjančios namų įkurtuvės taps pačia svarbiausia ir laukiamiausia šių metų švente.

Nuotaikingas savaitgalis su grupe „69 danguje“, atviri pokalbiai ir negirdėtos istorijos – šeštadienį, laidoje „Pagaliau savaitgalis“, 10:30 val., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)