Jau tradicija tapusi ketvirtadienio 20 val. „Kitokių pasikalbėjimų“ transliacija laukia su visiškai netradicine sudėtimi. Vedėjo mikrofoną pirmą kartą išbandys Dominykas Klajumas, o jo pirmasis svečias bus anekdotų karalius Raimondas Šilanskas!

Kitokie pasikalbėjimai su D. Klajumu ir R.Šilansku / Foto: I. Gaižauskas

Penktadienio vakaro programa prasidės „Iš rūbinės“, kurioje 18.30 val. Mindaugas Kuzminskas kalbins buvusį Kauno „Žalgirio“ vidurio puolėją, NBA milžiną Bobaną Marjanovičių, vaidinusį JAV veiksmo filme „Džonas Vikas 3“ šalia Holivudo žvaigždės Keanu Reeveso.

Bobanas Marjanovičius

Iškart po jos, 19.30 val. – savaitgališka nuotaika pulsuojanti „Delfi TV“ laida „Garsiai!“. Šįkart savo muzikinėmis naujienomis dalinsis Tautvydas Gaudiešius-Junior A kartu su kompozitoriumi Jokūbu Tulaba, kurie pristatys naujausią bendrą kūrinį „Family Home“ ir nesuvaidintų Beatos Tiškevič emocijų kupiną vaizdo klipą, bei projektą „FC Baseball“.

Junior A ir Jokūbas Tulaba /Foto: Nerijus Kuzmickas, Inga Dinga

Antroji laidos dalis bus skirta pokalbiui su intymią naujieną pristatančia Juste Kraujelyte. Mergina ilgai brandino kūrinį „You Did Before“ su vaidybiniu vaizdo klipu, kurio koncepcija sieta su šiuolaikinėje visuomenėje ryškėjančiu stiprios, nepriklausomos moters įvaizdžiu, kuris kartais – tik gražus paviršius, tačiau slepia prigimtinį trapumą ir nematomas dramas.

Vėlyvajam penktadienio vakarui „Delfi TV“ paruošė siurprizą mėgstantiems juodąjį humorą ir Tado Vidmanto kūrybą. Jei tai jūs, nepamirškite 23 val. įsijungti savo televizorių, nes tuo metu prasidės juodoji komedija „Gautas iškvietimas“!

Gautas iškvietimas

Filmas dokumentiniu stiliumi pasakoja vieno policijos komisariato istoriją. Etatų mažinimo įbauginti pareigūnai dirba uoliai kaip niekada, tačiau iškvietimai šį mėnesį lyg tyčia tokie, kad maža nepasirodo.

Šį šeštadienį futbolo gerbėjai ir vėl bus kviečiami praleisti visą pusdienį kartu su „Delfi TV“. Jų lauks net dvejos A lygos varžybos: 13 val. „Kauno Žalgiris“ susitiks su Vilniaus „Žalgiriu“, o 17 val. – „Panevėžys“ su Marijampolės „Sūduva“.

Futbolas per Delfi TV

Sekmadienio rytas skirtas susikaupimui ir maldoms, tad 10 val. visų tikinčiųjų prie ekranų lauks Šv. Mišios tiesiogiai iš Telšių Katedros.

Papietavus, 14 val. meno ir kultūros laidų ciklas „MO muziejus. Pokalbiai“ kvies jaukiai popietei su menininke Aurelija Maknyte, kuri dar iki šiol kolekcionuoja tai, be ko 90-ųjų laisvalaikis buvo tiesiog neįsivaizduojamas – VHS kasetes.

Kodėl menininkė ir toliau kolekcionuoja VHS kasetes bei kaip prisimena 90-uosius, kai kartu su kitais studentais menininkais kurdavo atvirukus, piešdavo ant pjaustymo lentelių, siuvo pirštines ir visus šiuos rankdarbius parduodavo? Šias ir daugiau istorijų išgirsite sekmadienį!

Aurelija Maknytė

Sekmadienį 18 val. prasidės specialus Tėčio dienos minėjimas. „Delfi TV“ ir akcijos „Mano tėtis stiprus“ organizatoriai – Nacionalinis vėžio institutas, Lietuvos onkologų draugija bei Medicininės informacijos centras – Tėvo dienos proga dovanoja unikalią galimybę pamatyti Valstybinio dainų ir šokių ansamblio „Lietuva“ misteriją „Dievai ir žmonės“.

Simboliškas spektaklis-misterija pasakoja apie Visatos sukūrimą, pradžių pradžią, kaip ją supranta baltai, tikėjimą senaisiais dievais ir papročius, iki šiol srovenančius kiekvieno lietuvio kraujyje. Senosios tradicijos, giesmės išmaniai sujungtos su šiuolaikinėmis technologijomis, elektronine muzika, žiūrovui palieka neišdildomą įspūdį.

Spektaklio metu bus galima aukoti sergantiems prostatos vėžiu: paskambinę numeriu 1418, paaukosite 3 Eur, o 1416 – 5 Eur. Šios linijos yra aktyvios jau nuo birželio 4 d.

Ansamblis "Lietuva"

Vakare atsipalaiduoti kvies „Gero juoko dozė“. Įsijunkite šį humoro meistrų improvizacijų šou 20.30 val.!

Primename, kad jei pritrūksta valios ir ūpo sportuoti patiems, kiekvieną darbo dieną 13 val. prie „Delfi TV“ ekranų jūsų laukia profesionalūs treneriai, kviečiantys linksmai pajudėti kartu! Pusvalandžio trukmės skirtingo pobūdžio ir intensyvumo treniruotės „Sportuok namie“ padės jums išlikti sveikiems ir stipriems.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją